orion mini tuner st 1025


Kínál

Eladó Orion minitoronyból a tuner st1025-ös.Ár 12500Ft e-mail:jeon@freemail.hu

orion minituner.jpg
Ár: 
12500
Hirdetés lejárta: 
2009-01-31

Az egész egyben nincs meg?

Hali.Nekem van.A mono stereo gomb kopott.

Heló nekem csak a tuner van meg, sajna azt is javitani kellett de már mükszik. a torony többi része érdekelne-szszkv@gmail.com-

Üdv mindenkinek!

Szükségem volna az Orion kis tuner kapcsolási rajzára. (ST 1025) Ha valakinek meg volna és el tudná küldeni az email címemre megköszönném.

gerlac53.@freemail.hu

Nekem van nagy tornyom is, a nagy torony rádiója (megfelelően nagy antennával mondjuk ha a kékesi adótornyot elhajlítom és beledugom neki hátra) akkor szépen szól.... De ez a kis tuner ... ez maga az álom. Egyet tudok elképzelni: A nagy torony fo*****talicska rádióját látva az Orionnál kirugdosták a tervezőket és új, még avatatlan embereket vettek fel a műegyetemről. Nekik nem mutatták meg az előző óriást, hanem kiadták a feladatot és a követelményeket, és a méreteket. Csak így születhetett meg a nagy tuner után ez a kicsi.  Ha a jobbról a negyedik gomb is KI van kapcsolva FM módban ... na.... ezt a sztereó hatást az FM rádiókon mutassa be kérem valaki melyik mai tuner vagy HIFi fogja visszaadni ? És ennek már elég volt egy darabka drót is tökéletes sztereó vételhez. Azt gondolom ez a magyar elektronikai ipar egyik legfőbb remeke, ez a kis torony, nekem különösen a tuner az ami egy remekműként él bennem. Azt hisztem, ha ma a "szabad piacról beszerezhető bármilyen alkatrész" elvén dolgozhatnának akik ezt megalkották, sem csinálhatnának jobbat. Ezen, csak rontani lehetne. (Minőségben.) Szolgáltatásban nyilván lehetne feljeszteni, de ez így jó ahogy van!

joe2008 további hirdetési: