Electromures


Forrás: 
sajat
Electromures

Nagybatyame ,annak idejen meg diszkoztak is vele!!! az ido vasfoga kicsit meglatszik rajta,mar csak az erosito mukodik,a deck javitasra szorul!

Boldog új évet kívánok! Nem ismerem ezt a márkát, feltételezem a neve alapján, hogy román gyártmányú lehet? Üdv.: beneske01

Könnyen lehet! Anno a hírszerzés parancsnoka egy bizonyos Mihai Pacepa volt, beosztottai mániákusan gyűjtötték az ipari titkokat. Az I.P.R.S. gyár termékei voltak ismertebbek Magyarországon: Cromatic, Standard és Sport tévék, Atlantic rádió. Az orosz csodákhoz képest már ezek is egy másik univerzumot jelentettek.

Adam képe

Valoban roman gyartmany.A kommunizmus idejen nehez volt hozzajutni barmihez azert egy ilyen akkoriban nagy kincsnek szamitott!!A deck motorcserere szorul, mar mint mondtam kemenyen diszkoztak vele vagy 15 evig ket Elektronica hangfallal(azokrol is van fenn kep)!azota csendesen pihen egy polcon!

Olivér képe

Igazábol ez a Lengyel Unitra gyárban készült úgy, ahogy az Electromures amplitunerek is. Már összerakva érkeztek Marosvásárhelyre itt csak az Electromures felirat került rá. Igaz sokan azt alítják már az is rajta volt mikor beérkezett az országba. Egyszóval Unitra amit a román állam megvásárolt, hogy legyen nekük is saját HiFi-jük.

Strapabíró kis készülékek voltak. :)

Unitra gyartmanyu a Delia alnevet viselo amplituner volt es ra igazan azt lehetett mondani, hogy megbizhato es strababiro volt. Sajnos ez a foton lathato "Hi-Fi"-rol nem mondhato el. A kazettas deckek az ujabbik BRG mehanikaval keszultek, melyek gyengek voltak a vegtelensegig a regivel ellentetben, melynek szelesebb volt a play gombja. Az erosito pedig egy borzaszto gyenge kapcsolas alapjan volt ocska nyomtatott aramkorre epitve Vasarhelyen, zajos, IPRS 741-esekkel, recsego beegett tavotas potmeterekkel. Birta a strapat, de nagyon gyenge kivitelezesu berendezs. A Hi-Fi kifelyezes eross csusztatas....