Videoton rádiósmagnó RM4640


Forrás: 
Saját
Videoton rádiósmagnó RM4640

Sziasztok!

E típus stereo készüléke (RM 5642S) volt a legjobb rádiósmagnó! "Nagyot" szólt és szépen! Rákötöttünk még plusz hangfalakat is! Nagyon bírta!! Komjáthy Gyuri bácsi műsorát,a maxi kívánságműsort is úgy hallgattuk!!
Imádtuk....

Csaby

A 4640-nek nem volt már sztereo változata.Az említett 5642-es jóval előbb készült.
Ü:lgp

A hozzászólásokból az derült ki,hogy nem ÉN voltam a hunyó,hanem az aki két azonos képet rakott fel.Mindezek ellenére belátom és elismerem,hogy eddig több hozzászolásommal elég nagy kavarodásokat okoztam ,meddő vitákat generáltam.Gondolom ezt abból,hogy a szakmám alapján,kizárólag szakmai segítséget sem nagyon fogatták el.Ez érthető,mivel van olyan csoport,aki az általa leirt valóságnak vélt hozzászólását nem szívesen-sőt egyáltalán- nem módosítja,kitart azok mellett.A másik csoport viszont az a korosztályhoz tartoziki,aki -ezt is felelősséggel állítom-azt se tudja miről van szó.Talál egy képet,azt fölteszi,és válltig állítja, hogy az úgy jó,ahogy leirja,annak ellenére hogy az eddigi élétében 2 tévét belülről még nem látott.Mindezek ellenére úgy látom,hogy teljesen felesleges itt levelezgetnem,mivel a cél itt teljesen más mint akkor-belépésemkor gondoltam.Végezetül:ha valakit megbántottam volna attól elnézést kérek,nem volt szándékomban.Őszintén mondom segítő szándékkal jöttem ide,de ha ez nem sikerült nem biztos hogy kizárólag én tehetek róla.Ű:lgp

ÁDY képe

Mostanában front van, vagy miért iylen sértődősek az emberek!

Örülünk ha itt van, küldjön képket, szóljon bátran hozzá a dolkokhoz!

 

De ha esetleg kijavíton, ne sértödjön meg, ez a dolgom!

Pont most bontottam el ennek a sztereó változatát, meg ennek egy régebbi sztereó változatát(rm 5632 s) is. Modul rendszerű, áttekinthető felépítése van.

Én ezt találtam: Videoton RM 5642 S Europa Stereo

 

üdv.: oldtimer

Videoton


Videoton
Találat: 4
Videoton RM 4624 A
Ismeretlen évjárat
Videoton bolt
1980-1989
Videoton D204E midimax
Ismeretlen évjárat
Videoton DB 1600
Ismeretlen évjárat
Videoton DSC01552
Ismeretlen évjárat
rádiósmagnó