Ajánló

Szputnyik újság


Forrás: 
Saját.
Szputnyik újság

Ma már mindkettő Anyuka, két - két tizenéves gyermekkel.

 

Amint látható nem számít a nemzetiség, csak a béke, szeretet, összhang, megbecsülés, jó akarat, türelem, kedvesség, figyelmesség.

 

Mindezek ma olyanok, mint a fehér holló.

 

Helyette van az önzés, törtetés, és a sok bánat és baj! :((

 

Kinek jó ez?

 

üdv.: oldtimer

melica képe

A bal oldali az orosz kislány? Csak az arcformájából gondolom..:) Amúgy minden szavaddal egyetértek oldtimer.. Sokan gondolkodunk így, talán próbáljuk is még ilyen mederben terelgetni az életünket, amennyire csak lehetséges. Én is próbálom így nevelni a gyerekemet, bár nem könnyű.

Kimaradt a felsorolásomból az egyszerűség, vagy „egyszerű szem”. Az egyszerű szem tiszta! És e belinkelt idézet szerint ez a mi és a mások javára is válik! E két szempont határozza meg a környezetünket (kellemes, békés, vagy nem) és az egész világ helyzetét.

 

Régen voltak emberi értékek. Ezek meglátszottak. Ma jobbára csak értékek vannak. Ám az emberi értékeket nem lehet pénzre átváltani.

Vannak trilliárdosok, annyi sok pénzük van, hogy már milliószor millió. Jó emberekké tette őket a pénz? A választ mindketten tudjuk, és még mások is.

 

Ők lettek e világ urai. Az elért eredmény pedig önmagáért beszél. Lásd. az utóbbi 2,5 év „eredményei”.

 

üdv.: oldtimer

 

u.i.: Nem tudni melyik lány lehet az Orosz, melyik az Amerikai

Dr Dee képe

Ne kergessünk illúziókat. Ez egy propaganda kép,az,hogy mennyi valóság tartalma van,az akkor derülne ki ha valamelyik hölgyet megkérdeznénk. A nővérem is levelezett német(DDR )és angol lánnyal is.

Ez a világ tele van hazugsággal, kémutatással, féligazságokkal, már régóta.

Viszont ez nem jelenti azt, hogy minden hazugság.

 

Egyszerű leleplezni a dolgot. Csak józan paraszti ész kell hozzá. Például, ha valaki azt állítja, hogy X.Y. focicsapat még sosem veszített el egyelten meccset sem az gyanús. És ha azt mondaná bárki, hogy ugyanez a csapat minden meccset elvesztett, az is gyanús.

Viszont ha azt állítanák, hogy X.Y. focicsapat sohasem nyert még egy mérkőzést sem a fennállása 8 évében, az is gyanús.

 

Ezért a hazugságnak kell legyen igazságtartalma!

 

A képen látható két lány lehet nagyon jó barátnő! Miért ne!

De ha az Újság azt állította volna, hogy minden Szovjet és minden USA-beli tanuló barátja a másiknak, az egyenlő a fenti példákkal.

 

Az ilyen helyzetekre mondják: „A kivétel erősíti a szabályt.” Szerintem.

 

Egy másik dolog, hogy az „iskolapélda” szó nem az jelenti, hogy az egész iskola jó példa, hanem a „követendő példa” az értelmezése. (nekem)

 

üdv.: oldtimer

 

u.i.: Különben meg mondjon mindenki amit akar ;)

melica képe

Most rendeltem néhány Szputnyik újságot az egyik régi könyveket és újságokat kínáló oldalról.. Annyira szeretem olvasni a régi újságokat, évkönyveket, könyveket! Van sok, több, mint amennyi időm az olvasásra.. Szputnyik még nem volt, de mostmár lesz ez is!

Szputnyik


újság


Bravo újság
Találat: 5
Friss Újság
1900-1909
Füles újság
Találat: 3
Képes Újság
Találat: 3
Kisdobos újság
Találat: 5