Olvasókönyv második osztály


Forrás: 
Saját
Olvasókönyv második osztály

Ezt imádtam!

Olyan volt mint egy mesekönyv. Nincs véletlenül még egy ilyened pluszba?  Sehol sem találni.

Hali. Én szereztem egyet Zsibvásáron 250Ft-ért :) Bár nem teljesen az, ami Nekem volt. Pár mese már más benne:) De örülök, hogy megvan, régóta hajtottam rá :)

Sziasztok, nekem is megvan, én is imádtam, tök jó mesék voltak benne.

Még az enyém volt, és valahogy megmaradt :)

Szia ! A tiéd mikori ?

Látom a tárgy mező kitöltése nem csak nekem nem megy elsőre :)))

1985-ös :D

Most lapozom, mert közben előbányásztam. Kedvenc meséim benne : A Fehér-tenger mellett, A kampóban, Egy töltőtoll története, Az új fiú stb.

Nagyon szerethető történetek voltak, szerethető főhősökkel. Manapság szerintem csak bugyuta ökörségek vannak a tankönyvekben, bár évek óta nem fogtam a kezemben, az én gyermekem csak pár év múlva lesz sulis..Na majd akkor mit tanulnak :( Előre félek...ilyeneket biztos,hogy nem...

Szia!!! Húúú, akkor lehet abban van a pedró a cirkuszban is:) A töltőtollas is beugrott:) Nem tudnál nekem egy komlett tartalomjegyzéket fényképezni?

Halihó,

hát megpróbálhatom, de lehet, begépelni könnyebb :D

A Pedró-pedró cirkuszban is abban van, meg a Hallo-hallo, a Juli beteg lett, Hegedű az osztályban, Disznótor Füstöséknél (kedvencem :D:D), A Vidám  Parkban, Micó,  A kis bice-bóca, Csoszogi,az öreg suszter, Falatka, Falatka faggatózik, Mi legyen a neve az őrsnek?, és egy csomó tanulságos, állatos, játékos mese, vers, kiszámoló, szólás, fejtörő..Szenzációs volt !!!!

Majd azért a tartalomjegyzéket lefotózom, csak idő hiányában most nem aktuális :( Ezek gyorsan az eszembe jutottak, közben gyorsan lapozok, és még gyorsan is tudok írni :))

Jajj de jó, köszönöm,valóban ez volt az én változatom. :) Nem gondoltam volna, hogy évente változtatnak a tartalmán:)

Ha valakinek digitalizált formában meg lenne ez az olvasókönyv... (Arra gondolni sem merek, hogy akinek megvan, az kiadja a kezéből)

Sziasztok! Ha jól emlékszem, volt benne egy történet egy kislányról, aki Hajdúszoboszlón nyaralt...ismerös valakinek?