Antenna konverter (Feladvány volt)


Forrás: 
Saját
Antenna konverter (Feladvány volt)
NofreT képe

 

Majd a fiúk.. :)
Nagyítás előtt még mondhattam volna, hogy egy tábla csoki, vagy kijelző , de ahhoz kevés a mező. (nem tudom hogy mi a neve a pontokból álló kijelzőnek)
Nagyítás után mondhatnám, hogy valami hőre lágyuló műanyaghoz öntőforma, de akkor miért van rajta papír? így aztán inkább semmit sem mondok

 

:)

Nofre

Feribá

Talán egy kondenzátor?

Zolejj képe

Valami csőre szerelhető demagnetizáló Szerintem vagy ilyesmi ???

Megmondom en mi ez!

Ez egy adapter, amit a radio antennajara csiptetve (eredetileg volt rajta egy csipes a madzag egyik vegen, a masik maga az antenna szerepet tolti be) foghato olyan ado amit amugy a radio nem tudna "behozni". Bocsi a hulye megfogalmazasert de nem vagyok egy elektronikai guru. Nekunk egy panasonic radios magno antennajara volt egy ilyen adapter hozzacsiptetve, es ugy mar behozta a Danobius radiot (akkor meg nemet nyelven sugarzott). Konverternek nevezzem? Szoval a radios magno csak CCIR normat tudott OIRT-ot nem, vagy forditva, mittudomen. Aki ert jobban hozza az ugyis megerti. :)

 

Amugy egy kis aramkori lap van benne, meg egy ceruza elem kell bele.

 

Nyertem? :)

Csuby képe

Kedves zozo76hun !

 

IGEN ! Nyertél.

Gratulálok.

astra789 képe

Szégyellem magamat,az én kütyümet felhajítottam a padra,mert nem hozta

a CCIR adókat.Nem mondták,hogy kell bele elem!Akkor azért nem működött!

mendoza képe

Konverternek hívták,volt ilyen csiptetős,és volt antenna csatlakozós végű is Hí-fi tornyokhoz,sőt úgy emlékszek autó-rádiókhoz is lehetett kapni..