Mikulás zacskó gyűjtemény


Forrás: 
ABC
Mikulás zacskó gyűjtemény

Utolsó része a 47 darabos zacskó gyűjteménynek.

csoda szép a gyűjteményed,ebben vannak újabb darabok is,vagy mind régi???én is eltettem mindet a gerekeimről idén és tavaj is....:)

 

köszi,hogy megmutattad...

meezy

Ezek itt már újabbak, de van közte régi is. Tök jó, hogy mást is érdekelnek ezek az apró dolgok. Köszi az érdeklődésedet. Azt hittem, hogy csak én vagyok az egyetlen Mikulás zacskó "fun", de örülök neki, hogy nem. Nekem most egy éves a kisfiam, de ha nagy lesz legalább meg tudom neki mutatni a régi kor értékeit. Illetve az én gyerekkorom értékeit.

szia...

:)))

 

én szinte már megszállottnak tartom magam,a családom már csak mosolyog rajta..:)))

mindennap keresgélek a neten valamit Mikulás ügyben..:)

nekem a nagylányom 8 éves,tetszett neki a bordó zacsi..amiket kapott csomagokat,mind eltettem neki,meg egy csomó csoki papirt is,a másik lánkám 8 hónaposka,ő még nem érti,de ha felnőnek,akkor majd örülni fognak neki...remélem...:/

 

láttad azt a másik képet,ami közvetlena tied fölött van??arra nem emlékszel véletlen???

két fajtája volt,az egyik amit te is feltettél,a bordó,ezüst Mikulásokkal,és volt egy másik is,arany apró Mikulásfejekkel és fenyőágacskákkal volt tele,nekem ez van a fejemben,de találtam egy másikat,amit feltettem "föléd",az neked nem rémlik?jó lenne találni olyat is..

 

szaloncukros papir ügyben hogy állsz???

én kaptam a dédi mamánktól egy halommal,régi cukis papirokat,arany fólia,zöld ágacskákkal,fehér krepp parirral..imádom őket...:)

 

jó,hogy válaszoltál,már azt hittem eltüntél,és nem láthatoma gyűjteményed...irigy vagyok,kicsit..na jóóóóóóóóó,nem kicsit,naaaaaagyon..:)))

 

meezy

Szia!

Szaloncukros papírral sajnos sehogysem állok, mert azt nem gyűjtöttem, de már megbántam. Úgy látom téged nagyon megbabonáznak ezek a régi retrós csillogó-villogó mikulászacsik. De hát kit nem? Biztos neked is szép gyermekkorod lehetett. Mert nekem az volt. Én 82'-es vagyok. Amúgy emlékszek azokra a zacsikra is amiket említettél, de csak úgy ködösen. Ha rábukkanék bármelyikre is majd üzenek. Visszatérve a szaloncukrokra-imádom őket. A régiek sokkal jobbak voltak. A kis fehér papírbelsővel, s a bevagdosott kis végeik. A tesómmal nagyon szerettük. Hatalmas varázsa volt, és ez nálam még a mai napig is tart úgy mint nálad. Manapság is árulnak hasonló kinézetűt -legalábbis itt F.Gyarmaton ahol lakok, csak az ilyen diabetikus. Viszont ennek ellenére megvettem egyszer egy dobozzal, az íze borzalmas volt, de a külső -váúúú.

     Az én városomban nagyon kevés -mondhatni senkit nem érdekelnek a gyerekkori emlékek. Itt a politika és a mohó pénzgyűjtés uralkodik.

    Na bocsi ha túl sokat írtam!              Szia! 

Szia..

 

igen,tényleg megbabonáztak...nagyon szeretem őket..sajna itt sem sok embert érdekel az én mániám,a páromnak tetszik,de leginkább a kitartásom,ahogyan  szinte már megszállottam kutatok utánuk,bevallom nem is olyan rossz végeredménnyel,hiszem egy már biztosan van,és kettőre kaptam igéretet..:))

nekem van pluszban szaloncukros papirom,ha gondolod,vedd fel velem a kapcsolatot és küldök neked is belőle....

szép gyerek korom volt,csak valaki hiányzott,az apukám,sajna korán elment közülünk,szivbeteg volt..

ha megérkezik a beigért zacskó,amit egy kukából mentem meg a hirdetésemmel,akkor felteszem...

én is sokat irtam..:)

Mikulás


zacskó


Ikarus reklámzacskó
Ismeretlen évjárat
MÁV reklámzacskó
Ismeretlen évjárat
Mogürt reklámzacskó
Ismeretlen évjárat
Molyzacskó
1950-1959
Tejeszacskó
Találat: 11
Vetőmagos zacskó
Ismeretlen évjárat