Természetes kőgomba!


Én a több izléstelen megjegyzés ellenére nagyon örülök,hogy erre az oldalra tölthetek fel képeket,mivel nagyon jó oldalnak tartom. Csak sajnos egyesek elragadtatják magukat és kigúnyolják az embert! Én a több mint kétéves használat után talán ha kétszer füztem véleményt feltöltött képek kapcsán! Sok oldalon vannak feltöltve képeim,de még annak ellenére is jobbnak tartom ezt az oldalt,a megjegyzések elviselése ellenére.mivel a társoldalakon nincs megjegyzés,de azért az "személytelen"!

Egyébként a kőgomba Norvégiában van a tengerparton,nem keverendő össze a koppenhágai sellővel ami,ami a város jelképe,az egy mesterséges sziklán van,ezt a kőgombát pedig a természet a szél,és a viz alakitotta ilyenné! Az 55 éve Norvégiában élő nagybátyám irta,hogy ez egyedülálló természeti képződmény,csak erről az egyről tudnak a geológusok! Aki esetleg tud máshol irja meg,vagy küldjön róla képet!

A ritkasága és egzotikussága miat tettem fel,mások gyönyörködtetésére! Nem azért hogy másokat bosszantsak! Szeretnék továbbra is az oldal használója lenni,mivel még elég sok érdekes dolog van a birtokomban,és szaporodik is,és boldog vagyok ha megoszthatom ezeket az internet révén a világgal!

Igen sokszor hónapokig nem töltök,mivel külföldön voltam,ott pedig nem használom a netet! Azt igyekeztem most bepótolni!

Morvay László

 

Természetes