Vaníliás karika


Forrás: 
Nagymamám
Vaníliás karika

Nagyon szerettem. Egyszer, vagy 10-12 évvel ezelőtt ezt kértem névnapomra a naygmamámtól. De akkor már nem lehetett ilyen dobozba kapni, de azért finom volt.
Még nagyon régen, mikor ilynbe lehetett kapni, mentünk nagymamámmal nyaralni. És láttuk a táskája tetején a dobozt. Öcsémmel össze is utott a nyál a szánkba, mondtuk, hogy bontsuk ki. NAgymamám nevetett, hogy gyógyszer van benne. Nem akartuk elhinni, és tényleg az volt. Annyira látta a csalódást az arcunkon, hogy megérkezésünk után vett egy dobozzal nekünk:-))

Hát ezzel is hasonló a történet, ez a nagymamám varrókészletének volt a doboza és mindig ingerelt engem meg a bátyámat, mert amikor csak ránéztünk mindig Vaniliás karikát akartunk enni, aztán mikor már rég megváltozott a doboz, akkor elkértem ezt a nagymamámtól.
BoB

frutty
gyerekorom óta nem láttam ebben a formában fúúú már nagyon régen volt szerintem azóta nem is ettem de az íze már semmiben sem hasonlít a régi ízre amit a mai napig nem tudok elfelejteni.

Nagyon kár, hogy megváltoznak az ízek.
Majd megőrűltem amikor a mamánál megláttam ezt a dobozt.
Régen a kedvenc kekszem volt.Manapság már egy-két darabot eszem, aztán ennyi.

Imádtam imádtam imádtam imádtam imádtam
istenen, de nagyon finom volt! a mostani már nem az igazi, de azért ha rossz kedvem van, vagy beteg vagyok, még mindig ez a nyerő, de csakis étcsokis változatban!

Jeszzusom, mekkora volt a "töltőtömege" az eredetinek ?
Fél kiló ?

Kalmopirin képe

Nagyon szerettem, mert finom volt. Sajnos elfogyott, de a doboz megvan.

Most más van benne :)

 

 

:: Kalmopirin