Pin Bot Flipper


Forrás: 
Saját gép
Pin Bot Flipper

A Flipper és a videójátékok az életemben elég hamar bejöttek,kb 7-8 éves lehettem. 1982 nyarán kaptam az első video játékomat. Egy Philips Videopac G 7000-et. Jópár évig nyúztam.

Édesapám akkoriban kocsmákat és éttermeket üzemeltetett. Itt volt amikor először találkoztam Arcade géppel és Flipperel is. A dátum 1983! Arra nem emlékszem,hogy melyik Flipper volt az első. De arra igen,hogy órákat játszottam vele. Később mikor már nagyobb lettem eljártam játéktermekbe nyomni a Flippereket. Budapesten a XVII: kerületben is ahol felnőttem volt több játékterem. Kamaszként már tudatosabb volt a játékom.  Kedvencek a teljesség igénye nélkül: Fun House,White Water,Judgment Day,Gun's and Roses stb stb Szerettem volna egy Toki Arcade gépet venni. Pár év addig eljutottam míg a penelját sikerült megszerezni. Aztán sajnos félbe maradt a projekt, és az alap lapot is eladtam.

Most viszont sikerült egy Flipper vásárolni. Pin Bot Williams gépet. Jó állapotban van.

Ezt a gépet 1986 októberében dobta piacra a Williams és egészen 1987-ig gyártották. Pontosan 12001 db készült belőle. Aki szeretne egyet játszani az keressen meg bátran.

Gép sorszáma: 03795

pbsaja.jpeg 03795_Pin_Bot.jpeg