bob blogja


A 80-as években, gyerekkoromban a hamburger vásárlás mindig egy ünnep volt. Kultusza volt az amerikai dolgoknak és kisgyerekként ezt igen komolyan tudtam venni. Persze akkor még nem tudtam, hogy a tipikus nagy, szétesős, tocsogós, gazdagon megpakolt magyar hamburgereknek köze nem volt az amerikai kompakt, kicsi, gyors étkezési igényeket kielégítő rokonaihoz. Hát hol van ehhez képest a legnagyobbnak nevezett Whopper?


Kedves Retró Barátok !
Már régóta érik bennem; meg kell jegyezzem, az egyedüli dolog ami még szerintem gazdagíthatná ezt az oldalt (legalább "link-szinten")....a VIDEO(k).

Úgyhogy elhatároztam, csinálok egy YouTube oldalt, csak retro videoknak, Retroorder néven (a névválasztás kényszeredett, sajnos a "retro" már foglalt).


Sziasztok, egy furcsa felfedezést tettem egyszer talán tavaj. Habár azthiszem ez a felfedezés csak azoknak érdekes, akik ismerik a Budafok mozit, vagy a József Attila Lakótelepi mozit.


Ha valakit érdekelnek a Teáim az szóljon mert szívesen ELAJÁNDÉKOZOM őket. A Globus csodákat sem tartogatom sokáig, csak a lefotó miatt szedtem össze őket. Ugyanez vonatkozik a Nescafé-s üvegekre is továbbá a buszjegyem sem jelent nekem sokat.


Nekem különös a kapcsolatom a Túró Rudival. Gyerekkoromban nagyon szerettem, akkor még igazán finom és különleges csemege volt . Ma már nem az igazi, az íze inkább a szaloncukor műízeire emlékeztet, nem is nagyon hasonlít már a túróhoz. De még mindig szeretem a "jelenségét" az emlékét, a múltját.