Visit Portrait


Forrás: 
saját
Visit Portrait

A fényképet készítette:Burg Izsó Debreczen,Szent Anna u 5.

Készült:1914-ben

A képen a dédnagyapám Máró Antal látható.

Szép fotó és hihetetlen hogy 95 éves léttére milyen szép állapotban van.:)

Qualiton87 képe

Köszönöm szépen.Kb. 2 éve gyűjtöm össze a családtagoktól az őseim fotóját,amiket egy szép nagy albumban őrízek.Teljesen az 1880-as évekig,az ük-ük nagymamámig tudtam  fényképeket fekutatni.Habár nem ismertem,mégis nagyon féltem a fényképét.Mára már 316 db fotó van meg az ősökről.Egy fényképész azt javasolta nekem,hogy ezeket a képeket digitalizáljam fel,és készítessek róluk reprót,mert a minősége folyamatosan romlik,és így visszafordíthatatlanúl tönkremehetnek,úgyhogy most ezen dolgozom.Sokan azt mondták hogy" minek foglalkozom ilyen hülyeségekkel" meg hogy "minek gyűjtöm össze ezeket a régi sz...r képeket"akik ezt kérdezték azoknak meg én sz....tam le a pofáját.Mára a gyűjeményem odáig jutott, hogy egy fényképes családfát tudnék csinálni.

"A MÚLT TISZTELETE NÉLKÜL SÁPADT A JÖVŐ HITE"

Nagyon szép dolog amit csinálsz,ne is hallgass a sok idétlenre aki le akar beszélni erről.Szerintem is jó dolog ha az ember vissza tudja fényképek alapján is az őseit.

Kedves Qualiton!
Én is bíztatlak, igenis őrizd meg a családi fotókat. Nagyon fontos, hogy még IDŐBEN kérdezz azoktól, akik emlékeznek arra kiket is ábrázolnak a felvételek és azonnal írd rá. Nálunk az összes családi fényképet én őrzöm és most már nagyon bánom, hogy némely képet nem azonosíttattam be. Most már senki sem tudja...Azok a rokonok most már idegenek számomra. Feribá