Malátakávé reklám


Forrás: 
A reklám - Pantheon Irodalmi Intézet Rt. kiadása (saját)
Malátakávé reklám

Ez a malátakávé reklám-motívum az elődje a későbbi (ugyancsak maláta alapú) Ovomaltin reklámnak, ahol a pocakos baba már üvegből issza az Ovomaltinos tejet. Neonreklám változata is több helyen látható volt az ötvenes-hatvanas években. Ezen, ahogy csökkent az üvegben az ital szintje, úgy domborodott a baba pocakja

NofreT képe

Köszönöm, igen, ez a figura, a talapzat nélkül! És üvegből issza a tejet. Vidéki emlékem csak natúr nagy reklám, neon nélkül :) ennél valamivel kecsesebb stílusú a figura. vagy korszerűbb? Egyszer majdcsak meglátom valahol.
Nofre

leguan képe

Keresem, keresem, de nagyon el van felejtve. Pedig jó reklám volt.

NofreT képe

nem szeretnék ilyen feladatokat adni, és kérni sem. Borzasztóan bele lehet merülni a sok információba, napi 24 óra is kevés lenne, az előbb már ott kötöttem ki, hogy miért csapolták (vasútépítés) le a Balaton vizét majdnem egy méterrel (Sió csatorna) Minden olyan összetett, és ha a háttérinformációkra rábukkanok, egészen más megvilágításba kerülnek a dolgok.( Valahogy minden mindig ugyanúgy megtörténik, ilyen -olyan érdekek és az ezeknek megfelelő ideológiák mentén)
Nofre

oldtimer képe

Egy szlogen jutott eszembe a reklámról: „Egy újszülöttnek minden vicc új.”

 

üdv.: oldtimer

reklám


Cukorka reklám
Ismeretlen évjárat
Ford reklám
Akkor és Most
GLOBUS reklám
Találat: 2
Ikarus reklámzacskó
Ismeretlen évjárat