Floppy lemez 8"-os


Forrás: 
Saját példányok
Floppy lemez 8"-os

8"-os floppy lemez. A maga idejében a Rosytext nenű szövegszerkesztő célszámítógéphez volt használatos. Ami fantasztikus, hogy ezen a 180-360 kB-os lemezen elfért a rendszerprogram, mivel ennek a gépnek nem volt saját háttértára.

Basf Datalife Datatech Wabash

Akkor még más szelek fújtak!

Amúgy akit érdekel, van némi infó: Rosytext

 

:: Kalmopirin

Dr Dee képe

Vagyok annyira kíváncsi,hogy rákerestem az emberre. Meg is találtam. Ma is ebben a szakmában dolgozik. Sőőt ugyanott él,Gyöngyösön. Nekem furcsa mert az elmúlt 32 évben,15 ször költöztem.

Lemaradtam, mégis vezetek ;)

1979 április 23.-án és 2009 október hónapban költöztem(tünk). És ez utóbbi egy egész hónapot vett igénybe, lévén, hogy 3 sarokkal odébb kellett hurcolkodni, így volt amit kézben vittünk át.

 

Viszont 5 alkalommal voltam munkanélküli 1998-2020 között. Az 5. legutóbb az álarcosbálos szinházi játékok miatt.

 

:: Kalmopirin

Dr Dee képe

18 éves korom óta most voltam először hivatalos munkakereső.47 vagyok. Pontosan most lesz egy éve,hogy eljöttem az iskolából.

Az álarcosbál :-D

2002 körül az infóórás házifeladatokat meg kisflopin adtuk be. Az 5,25-ös lemez már akkorra lényegében kihalt volt, mára meg már a mindkettő nyugdíjba vonult. Nemrég előkerült egy nagyflopi, és volt aki első ránézésre azt mondta rá hogy valami régi porszívóba porzsák. Hát így elment az idő...

Most lehet, marhaságot mondok, de az 5,25-ös lemez csak "egyoldalú" mint a "kislemez" is. Namost. Mintha valaki azt mondta volna (emlékeim szerint) hogy bevágást csinált a floppy lemez tokjára és így megfordítható lett.

 

Az az igazság, hogy nem ellenőríztem ezt.

Lehet hogy marhaság :)

 

:: Kalmopirin

Floppy


lemez


Audio lemezjátszó
Ismeretlen évjárat
Beatles kislemez
Találat: 3
Chilei szolidarítás lemez
Ismeretlen évjárat
Dolly Roll lemez
Találat: 2
Hanglemez kezelési útmutató
Ismeretlen évjárat
Hanglemez tároló mappa
Ismeretlen évjárat
Hanglemez tisztító bársony
Ismeretlen évjárat