Videoton tv játék


Videoton tv játék

Nemrég vettem a piacon origi csomomagolásban. Számla, jótálás, doboz... gondoltam bizos működni fog! Sajnos nem... aki elfogadja még ezt a jótálási jegyet megjavíthatná!

 

 

 

 

Leírás, kapcsolási és beültetési rajz:
http://oldmachines.tripod.com/hun_videotontvjatek.htm

Annak idején az unokatesóméknak volt. Hihetetlen csatákat nyomtunk vele. Én meghaltam volna érte de nekem nem lett.

retropeti

 

 

Kedves Emlék!

 

Én szintén zenész. Nekem se lett. De pár évre rá lett Commodore 64-em. Uncsimék napokat töltöttek nálunk. Jó volt, szép volt elmúlt. Megváltoztak a dolgok.

 

Hali!
Én esetleg tudnék segíteni a javításban, bár attól függ, hogy hol laksz. Nekem is most van folyamatban egy ilyen beszerzése. Már volt egy ilyenem egyszer, de tönkrement, bár javítható lett volna édesanyám betüzelte. Azt hittem szívinfarktust kapok mikor megtudtam.

atis képe

ha esetleg proci baja van,nekem van egy eladó bele!
mert ugyanis amit még eddig láttam,az összes foglalatrban volt,tehát könnyen cserélhetö.

A héten vettem egy ilyet, nem működött, de fél órás böngészés után kicseréltünk egy tranzisztort és már megy is. Nagyon állat. :D Annyit kérdeznék, hogy nem volna-e kedved beszkennelni a használati útmutatót és felrakni valahova?

Rapid

nekem is volna 1 nem mukodo. de a fenti linken nem muxik a kapcsolasi rajz linkje. tudna valaki segiteni vennek tv jatekot (bontasra is)

A játék sikerére jellemző, hogy fater pl. megvette a főIC-t és megépítette Nekünk... :)Megvan a rajza, ha valakit érdekel... :)

egy haveromnak volt anno gyerekkoromban. öltem volna érte. ma meg a gyerek unja az x360at, meg a Ps2-t.
hát igen..

mantal képe

Nekem is van egy nemműködő példányom, esetleg ha vkit érdekel.....
email címem: mantal2 kukac freemail.hu

Hello! Ahol a tápot kapja az elemtartótól a belső panelen, közvetlenül ott van egy BC108C fémházas tranzisztor. Ez hivatott arra, hogy ha valaki fordított polaritású, neadjisten váltóáramú tápot dug a gépbe, akkor Dugonics Titusz módjára megvédje az AY-3-8500-as IC-t ("beáldozza" magát). Ezt a tranyót kell kicserélni. Mellette van egy zéner dióda, de az ritkábban szokott meghalni. A tranyó asszem NPN, gyakorlatilag bármilyen ugyan ilyen polaritású tranyó jó bele. Én BFY34 vagy BFY48-as tranyókat szoktam beletenni, van egy marék bontott belőle... Ha ez nem segít, akkor a kapcsolósor van kiszakadva a panelből, az kicsit macerásabb meló... Az IC a legritkább esetben szokott tönkremenni benne... Ha valakinek lenne ilyen (vagy hasonló) gépe eladó, szóljon, mert régóta vadászom... kvarcjatek kukkac freemail.hu Üdv, Gábor

Sziasztok!

Nemrégiben énis hozzájutottam egy ilyen masinához, és szeretném működésre bírni. A három B108B/C-s tranyót már kicseréltem BFY 34-esekre, és a 7,5-ös Zenert is. Ettől függetlenül meg se nyikkan a szerkezet. Nagyon nem értek a dologhoz, merre folytassam a hibakeresést?

Előre is köszi a segítséget.

üdv,
T.

unokatesóméknak volt ilyen,nagyon szerettünk vele játszani,pedig milyen egyszerű volt mai szemmel nézve. Két vonallal visszapöckölni egy pici kockát...:))))De imádtuk!!

Videoton


Videoton
Találat: 4
Videoton RM 4624 A
Ismeretlen évjárat
Videoton bolt
1980-1989
Videoton D204E midimax
Ismeretlen évjárat
Videoton DB 1600
Ismeretlen évjárat
Videoton DSC01552
Ismeretlen évjárat
játék


Építőjáték
Találat: 2
Go játék
1980-1989
Gyerekjátékok
Találat: 3
Iskolai logikai játék
Ismeretlen évjárat
Játék
Találat: 2
Játék autó
1980-1989
Játék baba
Találat: 9
Játék baba
Találat: 5
Játék Baba
1980-1989
Játék bölcső
Ismeretlen évjárat
Játék hajó
1970-1979
Játék hordók
Találat: 2
Játék kard
1980-1989
Játék kivágó
Ismeretlen évjárat
Játék kivágó 2.
Ismeretlen évjárat
Játék kutya
1970-1979
Játék ló
1980-1989