Limara dezodorok


Forrás: 
Saját gyüjtés
Limara dezodorok

hiába is, ezek voltak a legjobbak!nagyon kár értük hogy nincsenek,pedig biztos vagyok benne hogy lenne rá igény... :((

én is ezeket a limara deokat keresem . annyira jók voltak. mintha a külföldi oldalakon árulnák. csak nem értem. de nagyon úgy néz ki. ha valaki letudná forditani. ... irjátok meg hogy lehet rendeleni.

Kedves Anonymus, én is ezeket az illatokat keresem, de hiába. Az egyik fórumon mondták, hogy állítólag az Ázsia Centerben igérték, hogy lesz. Ha valaki valahol látja őket, kérem jelezze! Külföldön vajon van-e valahol?

valaki keresse meg hol lehet venni. a külföldi oldalakon lehet venni. már amennyit értek hozzá

Figyelgetem a piacokon is,a boltokban is,de nem találkoztam velük nagyon-nagyon rég:( Én is szerettem őket! Az első a fekete volt,a bal szélen.Nyolcadikos koromban kaptam,és borzasztóan büszke voltam,hogy "milyen menő" lettem.. :) A nagy kedvenc meg a sárga volt.

Köszi a fotót! Gimnazista korom illatai. Nekem már sajnos nincsenek meg a flakonok, de a kép visszahozta az emlékeket, az orromban érzem mindegyik illatát. Ildi

Nemtudom,hogy miért mindig a jók szünnek meg. Annyira szerettem ezeket az illatokat,hogy még most is feltudom idézni őket.Ha valaki tud roluk valamit kérem írjon nekem.Köszönöm.

Ezeket is szerettem, de a dobozok nincsenek meg :(

A világoskéknek meg a lilának volt a legjobb illata. Kisiskolás voltam, amikor anyunak voltak ilyenek. Mikor középiskolás lettem, a rózsaszin volt a menő, már pumpás kiszerelésben, üvegben...ezek már annyira nem voltak az "igaziak"..

Tényleg,hol van már a 8X4 (8szor4) meg a DANÉ...enyhe tinikoromból...1990es évek...

azt hiszem azok GOLYÓS dezodorok voltak...

"Biztos jó munkásember" Balage78 Szfvárról Vénülő RETROgyűjtő

Igen, igen :D De emlékszem egy olyan deora aminek a flakonja frottír anyaggal volt bevonva. Rém ronda volt, talán narancssárga, meg barna is volt. Kb '83-84  körül. :D

Köszi ezt az igényes és szép képet!

Sziasztok peddig vannak akik még használnák. Mert tőlem valamelyik nap kérdezte 1 hölgy,hogy lehet e még kapni valahol.

Lányok! Ha nektek is hiányzik a Limara, csináltam egy nyilvános csoportot a Facebookon, "Vissza nekünk a Limarát! " címmel. Csatlakozzatok minél többen, hátha felkeltjük a gyártó cég érdeklődését. Vagy ha tudja valaki, hol lehet még kapni, ossza meg a többiekkel! Izgatottan várom!

Limara