Saturnus étkészlet Alföldi porcelán


Forrás: 
saját fotó
Saturnus étkészlet Alföldi porcelán

Tavaly, majdnem egy éve kezdtem el gyűjteni a Saturnus fantázianévvel ellátott fehér, modern készletet. 1972-től gyártotta az Alföldi Porcelángyár, Horváth László iparművész tervei alapján. Már csak a nagyobbik teáskanna, további csésze-csészealj szettek (négy-négy darab van belőlük), tányérok és leveses csészék hiányoznak.

Krisztián!

 

én a Te fotód alapján kezdtem el 1 éve gyűjteni a Saturnus készletet, szépen haladok, bár még lesz dolgom a következő években....

 

Érdekelne, Te hogy állsz??

 

üdvözöl: eszterlanc

Kedves eszterlánc! bocsánat, csak most látom az írásod, a kommented. szóval, kb ugyanott tartok, mint pár éve :D Mondjuk már a nagy teáskanna megvan, van egy kisebb kávés, VOLT egy még kisebb kávés apró kávéscsészékkel, de azt elajándékoztam egy szintén saturnuslovernek :D Csészéket meg aljakat azóta sem találtam, viszont tányérokból 6 laposom és 5 desszertesem is van már. Ami kemény dió, az a levesescsésze. Sosem láttam meg, sem online, sem bolhapiacon. És akkor most Neked mennyi van? Mi hiányzik? Képed van róla? Esetleg küldj róla e-mailt a lammelk@gmail.com címre. Hátha hamarabb látom, mint itt! Sok sikert! :)