Ajánló

Preludium B32


Preludium B32_es hangfalam mély membránja körbe kiszakadt, több ismerősöm is így járt, valószínű,hogy típushiba. Mit lehet tenni?

Egyszer már én is jártam így Videoton hangszóróval, pedig egy jótevőre hallgatva, -szilikonnal meg vazelinnel kezeltem, hogy sokáig puha maradjon- mégis kirepedt! (Vagy pont ettől?)
Szerintem itt csak a handszóró csere segít.A Jászberényi úton, a volt Orion gyár mellett működik egy bolt, ha jól emlékszem Marion a neve, ott biztosan találsz belevalót. A hangszóró mágnesén mindig van egy adattábla, tipus megjelöléssel, illetve a hangszóró átmérőjét érdemes lemérni.

NGA képe

Ez nem videoton hanem VIFA hangszóró, ami ezekben van, ezt vétek videotonra lecserélni. Meg lehet peremeztetni, kb 2e Ft a párjának a megperemezése.

Hol lehet megperemeztetni, tudsz címet, telfonszámot?

NGA képe

http://hangszoro.net/

Garanciális és egyéb javítások

Hangszóró 2000 Kft. Székesfehérvár, Havranek J. u. 51. 8000

shalafi66@hangszoro.net

Ő tud segiteni. Postán is fogad hangszórót, és specialitása a Preludium.

VIII. kerület Dobozi utca. Telszámot nem tudok, az én B31-esemet is ott csinálta egy kisiparos.

Van egy kedves ismerősőm,aki a videotonnál volt hangszóró mérnök, őt tudom ajánlani. írj mail-t és elküldöm az elérhetőségét.palmaigeri@enternet.hu

Tényleg típushiba lehet, az enyémmel ugyanez történt. Tudja valaki, hogy hol, mennyiért javítják? eddig nagyon szép hangja volt...

sztem is típushiba, az én B31-esemen is nemrég szakadt le mind a kettő. a fenti hozzászólásban látott dobozi utcába fogom elvinni. az eredményt megírom majd a fórumban.

Szivacsból sütött membránperem van ennél és a legtöbb Videoton hangszórónál ami 10-12 évet bír. Utána elkezd bomlani és szétesik.

udv!

eppen ma hoztam el az ujraperemezett VIFA hangszorokat. meg nem teszteltem, kivancsi vagyok....
BPn keszultek a VIIIkerben..

Kiss Béla lászló képe

Az "alamumu"-öntvény kosaras szórókkal vigyázzatok arrafelé, mert sok a norvég fémipari üzemmérnök arrafelé... Józsefváros,Magdolna-negyed...

Naggggyon korrektul megcsinaltak, ugy nez ki mint az uj!

hangszoros képe

hangszoros:Arra figyeljetek, nehogy kinai szél kerüljön rá, mert mélyhangja nem lesz. Itt van néhány Prelu kép http://hangszoros.hupont.hu/

Képfeltöltési céllal javítandó Vifa magas a preluból: