Ajánló

ITT Nokia videomagnó


ITT Nokia videomagnó
Putyur képe

nekem ilyen videom (is) van, a mai napig tökéletesen működik... :-)

kiki73 képe

és még mindig "dobozba van zárva a világ" nála? itt-nokia a dobozba zárt világ! pityu

ez menõ cucc volt anno

nekem egy itt-nokia svr-3799-es típusú s-vhs videóm van. szintén 89-ben hozták is és akkoriban ez volt a cég csúcsvideómagnója

mo-n a selectronic forgalmazta.

1990-ben ez volt a reklám szlogenjük:
"legyen ön is ott a vébén itt-nokia tv-n."

Hasonló volt nekünk is, ez egy elpusztíthatatlan szerkezet. Az alapkonstrukció Sanyo gyártmány, ezt tették különböző csomagolásba ksiebb nagyobb módosításokkal a gyártók mint pl ez a nokia, a milyenk Fisher FVH-P1S tipusnévre hallgatott.

A mai napig működik... ja, és nem 1,5 kg, mint a mostaniak :-))))
Akkor még nem arról szólt a világ, hogy 2 évente újat veszünk... naja....

Ilyen van idehaza.pár éve kaptuk,akkor annyit kellett rajta csinálni hogy másik fejcsapágyat öntöttek bele bronzból.A szerelő szerint 98-ban,10 évesen volt javítva,szíjcserével.Azt mondták hogy 10 évig nem kell hozzányúlni biztosan.azóta eltelt legalább 5 év.

Ugyan ilyen videóm van ezer éves de tökéletes állapotban van
nagyon jó kis masina fejet meg kijelzőt kellet csak takarítanom benne és úgytűnik , hogy jó!Régen tudtak minőséget gyártani ma meg már egy gyártónak sem érdeke sajnos.

Üdv.:

Gara

Úgy tűnik a hozzászólások alapján is, hogy ez akkor nem csak nálam tapasztalt jelenség, hogy igenis, ez a videó a mai napig tömegével működik, azaz működőképes! :-) Végre valami jó hír a sok régi működésképtelen ötlet közül. :-)