Ajánló - Azok a 70-es évek show


That-70s-show-cast2.jpg

Egy kis kedvcsináló ehhez az igen remek retro jellegű sorozathoz (sorozatjunkie leirását idézem ide, mivel annyira kedvcsináló!) Következzen az idézet:

 

Eljött a That ’70s Show is, fogynak a nagy hiányzók, s bár én nagyon nem voltam oda a FOX 1998 és 2006 között 8 évadot megért szitkomjáért, de ezerszer inkább ez terjedjen el itthon, mint a Két pasi meg egy kicsi. (Sorry, az idei köpködés letudva.) Pedig egyébként annyira adta volna magát, hogy megkedveljem, hiszen a szitkom a 70-es években játszódik és afféle családi-tini-haveros-csajos sorozat. (Lehet, hogy az elejétől kéne kezdenem?)

Azt hiszem, mondanom sem kell, hogy a 70-es évek és az időszakhoz kapcsolódó poénok mennyire adják magukat (a Wisconsin-ban játszódó sorozat 1976 és 1980. első napja között játszódik) a kinézettől kezdve (ruhák, frizurák) az eseményekig (kommunizmus, Star Wars).

A That ’70s Show Amerikában alapszitkomnak számított, az ismeretlen színészek közül többet is kilőtt a hírnév felé, de leginkább persze Ashton Kutcher élt a lehetőséggel (ja, és a főszereplő, a Topher Grace karakterét Eric Forman-nek hívták, hmm), bár Mila Kunis-t most fedezik fel a mozifilmek. S persze a sorozat elismertségét az is jelzi, hogy egy csomó vendégszínész bújt retróruhába: Bruce Willis, Luke Wilson, Shannon Elizabeth, Brooke Shields, Seth Green, Betty White, Katey Sagal, Alyson Hannigan, Lindsay Lohan.

(A sorozat egyébként kapott egy rövid életű spinoffot is That ‘80 Show These címen, sőt Anglia is feldolgozta Days Like címen, de hamar elhasalt, akárcsak a chilei remake.)

 

Sok akkor a tv-ben, moziban menő filmet belevesznek, Star Wars, Charlie angyalai, Starsky és Hutch stb.

 

Azt egyik kedvenc részem:

Star Wars feldolgozás.

http://www.youtube.com/watch?v=dG5TH3mk8RQ

 

Nagyon ajánlom mindenkinek, és ha van valakinek hozzászólása a témában, örömmel várom.

ÜDV LÁTTAM A PC30-AS KÉPÉT.NAGYON TETSZETT,VAN ESÉLY TÖBBET MEGTUDNI RÓLA ÜDV,GYULA