Sony walkman WM-EX90


Forrás: 
Saját gyűjtés, az utolsó kép a www.pocketcalculatorshow.com Walkman museum-ából származik
Sony walkman WM-EX90

Sony WM-EX90 típusú, két irányba játszós, távirányítható walkman.

Belső, cserélhető akkumulátorról üzemel, de egy felcsavarható elemrekesz segítségével két db ceruzaelemmel is működtethető.

Kazettafészek Elölről Alulról Külső elemtartóval WM-EX90
NGA képe

Gyönyörű darab.

Köszi!

 

Sajnos akkum nincs hozzá, de ez a típusú akku még simán beszerezhető. Ami viszont tényleg hiányzik hozzá, az a távvezérlős füles.

Igazából ez egy ilyen elfekvő darab, nem kimondottan a diktafon gyűjteményhez kapcsolódik, megvettem, mert tetszett. Konkrétan a pécsi vásárban akadt rá egy volt kollégám :)

NGA képe

Igen, ott régebben sok érdekeset lehetett találni, most már kevesebbet. Bár nemrég sikerült találnom egy WM-2-es walkmant

nekem pont ijetloptak el mikor 6 éve betörtek hozzám .az eredeti távos füles töltö acu még meg van

 

Új szó született /ijetloptak/, vagy a helyesírási szótárat is ellopták?

Győző képe

Nem akarok szőrszálhasogató lenni, de ha már itt tartunk, akkor a SZÓTÁRT lopták el és nem szótárat.

NGA képe

Pedig csak guglizni kellett volna 10 mp-et:

 

http://www.e-nyelv.hu/2009-11-20/szotart-vagy-ritkabban-szotarat/

monster-hifi képe

Jó emberek! a tolvajt kutatnátok fel inkább magyar óra helyett! A lényeg megint elsikkadt! Annak is fáj, ha meglátja saját szeretett készülékét más gyüjteményében, aki nem tud első ijedtségében helyesen írni...nézzük el szegénynek!További szép napot!

szerintem mindegy hogy irom .de ha az uj tulaj lebontaná a hátulját akor bele van karcolva a nevem. a ki gunyoloknak meg hasonlo jokat kivánok

Szerbusz!
Nos lehetséges, hogy így gondolod, mármint azt, hogy nincsen jelentősége a 21. században annak, hogy valaki !minimálisan! helyesen írjon, ezt mondjuk szomorúan hallom illetve olvasom!
Egyszerű javaslatom a következő: A szövegbeviteli ablakba kattints egy jobb egérgombot és ott van alul, hogy helyesírás ellenőrzés, erre kattints rá és minden ok lesz, nem fog ezután piszkálni senki, sőt a sok javítgatás után magad is megtanulod helyesen írni a szavakat.

Továbbá a bekarcolt monogram, nos ennek szerintem ennyi idő távlatából jelentősége nincsen, és a pláne, hogy nekem is van ilyenem csak darabokban mert a szíj ragadós és nyúlós lett benne...nyugi monogram sehol :-).

Nyugodj bele szerintem, nekem is volt, hogy költöztünk és egy rakás szép életű fiatal "nem akarom mondani" tudod kik... elemeltek egy reVox B-77 est, egy pár 901es biforost és egy Thorens TD-145 MKII est, a kedvenc hangszedőmmel az autónk anyós és hátsó üléséről . Tehát nekem volt okom magamba roskadni rendesen.... 10 év munkája veszett oda!

Nem bántó szándékkal írtam neked, ne vedd a szívedre a fent leírtakat, de fogadd meg őket és ennyi az egész.
Egy idézet: "A szó elszáll az írás megmarad."
Atesz

panblue képe

Üdv!

Mindenféle poiltika és egyéb nézet mentesen azt vallom hogy aki magyar az tudjon vagy legalábbis "akarjon-törekedjen" helyesen írni-olvasni-beszélni.

Sajnos világszintű hanyatlásnak indult ez a dolog,tehát nem csak magyar szintű...Amióta tv-vel és számítógéppel butítják a népet azóta az írott szó és úgy egyáltalán az egész írás-olvasás hanyatlóban van.

És sajnálom akinek ez nem megy,persze a mai világban nem ez az érték hanem hogy ki a tompább és primkóbb...na innen nem folytatom.És ez nem az itt hozzászóló úriemberre vonatkozott hanem úgy általánosságban...

sajnálatos és szánalmas."A világ elmozdult" - mond ez valakinek valamit?

:)

panblue

veroka képe

Koyaanisqatsi.

panblue képe

Üdv!

Ez is megteszi,tisztességes gondolkodásmód :) de nem erre gondoltam,hanem egészen pontosan Stephen King - A Setét Torony c.

7 kötetes könyvére.... :)

Mert nem kell könyvmolynak lenni hogy valaki szeressen (még manapság is) olvasni :)))

Üdv: panblue

Sajnos manapság inkább az akarat hiányzik a helyesen íráshoz. Fáradt vagyok...más is így írja én minek írjam helyesen...külömben is mit szólsz bele... én így akarom és kész... kifogások halmaza van náluk. Persze gyakorlatilag minden erre a dologra odafigyelő fórumon 15000 ilyen vita van, mert nehogy már mi helyesen írni próbálók megmondjuk nekik, hogy ők mit akarnak. Ez az igénytelenség egyik sajnálatos formája. Nem ír helyesen, nem használ helyesírás-ellenörzőt, igénytelenségből. Az hogy sok esetben a mondanivalójuk szinte értelmezhetetlen azt magasról lefütyülik.

 

De hogy konstruktív is legyen a mondanivalóm: sucuka és Szántó Miklós szépen beszéljen egymással a másik tulajdonát képező cucc eladására illetve megvételére. Vagy sucuka vegye meg a fülest, a töltőt és az akkut, vagy Szántó Úr a walkmant. Valakinél legalább egyben meglenne a cucc minden kiegészítővel.

Sony


Sony
1991
SONY HI-FI
1980-1989
Sony AHF
1980-1989
Sony Aiwa2
1980-1989
Sony HF 60
Találat: 2
SONY HI-FI
1990-1999
walkman


ELTA walkman rádiós
Ismeretlen évjárat
Grundig walkman
Találat: 4
Star walkman
1980-1989
Walkmanok
1980-1989