Angol-Magyar képeslap bélyeg


Angol-Magyar képeslap bélyeg

Aláírások: Puskás, Grosics, Buzánszky
Idén 55 éve győztünk!

Bocs, de Magyar-Angol 6:3, vagy Angol-Magyar 3:6.

a második verzió a helyes

Mindkettő helyes. Az angol-magyar a hivatalosabb, ami utal a helyszínre (pályaválasztó), de a közbeszédben nem szoktunk fordított (a vesztessel kezdődő) eredményt használni.

ÁDY képe

Ma 55 éve vertük meg az Angolokat,
ezzel a 90 éves veretlenségüket törtük meg :)

Én nem vagyok foci rajongó, de az Aranycsapat az más!
Nagyapám nagy foci drukker volt, és mai is az./Neki lett volna ötöse a lottón, csak a szelvény rossz felét dobta be:-)Rá kell gondolni:-)) Abból az időből rengeteg újságot eltett, mindegy volt milyen újság, csak az Aranycsapat legyen rajta, és a győzelem! A 6:3 tiszetetére, még abban az évben adtak ki egy kis füzetet. Többek között ez is meg van. Szepesy meséli benne a győzelmet, és az Aranycsapatot ábrázoló karikatúrák az illusztrációk. Nagyon szép darab. Amint tudom, felteszem, legalább a borítóját.Ezenkívül nekem megadatott, hogy beszélhettem egy olyan emberrel aki kint volt a meccsen! Ezt nem tudom leírni, azt hallani kellett volna...

"Hatot rúgtunk Amgliában, olyan, mint egy álom..." (HBB: 6:3)
ml

Igen a Wembley-ben 6:3-ra győztünk, után a egy évvel késöbb idejöttek az angolok a népstadionba hogy visszavágjanak és azt mondták hogy most náluk mindenki 100%-os.........aztán a meccs végeredménye 7:1 lett!!! :-))

Angol-Magyar


képeslap


Képeslap
Találat: 3
Képeslap 1944
Találat: 2
Képeslapok
Találat: 3