HungarHotels Éttermi kalauz


Forrás: 
Éttermi kalauz saját példány (Kiadó: HUNGEXPO Budapest)
HungarHotels Éttermi kalauz

A kiadvány 1989-ben készült, mivel a Flamenco 1989. április 1-jén kapta a Flamenco Occidental nevet, miután a HUSA spanyol szállodalánc, amelyiknek addig is része volt, nevet váltott Occidentalra.

És mivel nincs benne az 1989. június 12-én megnyílt felújított-kibővített Hármashatárhegyi Udvarház Étterem, ezért valószínű a '89 I. félév, de az évszám teljesen biztos, mert a HungarHotels Híradó című újság fejlécén '89 júliusában még hatjegyű budapesti telefonszámok vannak, mint ebben a kiadványban, de az októberi szám fejlécében már a telefonszámok hétjegyűek.

Az egyes éttermek oldalai az adott szállodáknál, éttermeknél vannak, pl:

http://retronom.hu/node/25743

vendégszerető nép vagyunk a szakács - művész A budapesti szállodák és éttermek A balatoni szállodák és éttermek A vidéki szállodák és éttermek, és a bécsi(!) Hungaria Hozzávalók 143 személy részére... tartalom (étteremlista) State Farm Balatonboglár Campari a hátsó borítón

"Az Éttermi kalauz évjáratát nem tudom pontosan, az biztos, hogy 1988 előtt nem készülhetett, mert ebben az évben lett a Béke Szálloda a Radisson csoport tagja.

1989 szeptemberében megszűnt a 12-es busz nagykörúti szakasza, és mivel a Béke Radisson, és a Royal éttermeinél még fel van tüntetve, ezért ennél későbbi nem lehet.",

 

de mostanra találtam új adatokat, így javítottam.

HungarHotels


Éttermi