Matávnet


Forrás: 
Internet kalauz
Matávnet

Korlátlan internet

Miért van a kezében egy piros kiskanál?:D

Azzal aknázza (kanalazza) ki a korlátlan lehetőségek internetes kincsesbányáját. :)

Így látszik, hogy színes a kép...

Bendegúz

Mai szemmel nézve nagyon gagyi a bróker is meg a gépe is.
A 7500 Ft-s. internetről meg nem is beszélve.

Holnapi szemmel nézve meg a mai lesz gagyi. De ezt pont egy retro oldalon kellett közölnöd?

Szerintem ez akkor is, ma is túl eröltetett, és csak mosolyogni tudok rajta. Egyébként nem értem miért nem közölhetem egy retro oldalon a véleményem. Régen is csináltak gagyit,ma is csinálnak gagyit és kész.

Tehát nem emlékszel, hogy a kilencvenes években a férfiak jórészt efféle arcszőrzetet kezdtek viselni, a brókerek kb igy öltözködtek, a számitógépek igy néztek ki és az internet ára is ilyen meg még ennél jóval több volt. A piros kiskanál szerepe nem világos. A véleményedet persze, hogy közölheted, de ha ugy vesszük, a mai hiperszupercsoda világunkban szinte minden, amit ezen az oldalon láthatsz akár gagyinak is tekinthető. De gondolj arra, husz év múlva mekkorát fognak röhögni a mai divaton, frizurán, elavult koffer méretű számitógépeken meg mindenen az akkori fiatalok, persze, ha akkor még lesz villanyáram és nem jön a Nibiru.:)

Kiss Béla lászló képe

Na pont ez a baj: "miért ne közölhetném a véleményem?" Miért is? Mert antipatikus és szalonképtelen. Jogod van hozzá.De csak jogod, és semmi más.Ez nem az a buli, ahol helye van az ilyesminek.Állítom, hogy 1999-ben fele királyságodat adtad volna egy korlátlan szélessávú netért.És én is.

Szerintem nem szalonképtelen a véleményem nem sértettem meg vele
senkit ellenben a te "antipatikus és szalonképtelen" személyeskedő kirohanásoddal. Mondtam egy véleményt. Az hogy neked tetszik vagy nem szíved joga. Az már egyéni intelligencia kérdése hogy hogyan kezeled a vélemény külömbséget. (elég rosszul) Egyébként a buliból már kinőttem. Ennyit akartam csak leírni, én tisztelem mindenkinek a véleményét.

Kiss Béla lászló képe

Ebben maradunk kedves névtelen hozzászóló. Tisztelettel üdvözöl: Kiss Béla László Győrből. UI: Ajánlom figyelmedbe egy általam indított fórumtémát az oldal hozzászólóinak helyesírásáról, megnyilvánulásairól.

NGA képe

Milyen brókerről beszélsz? Az illető a BMG Ariola lemezgyár marketingese volt akkor. Oda van irva, el kell olvasni. Jelenleg a Marquard Media kiemelt ügyfélkapcsolati- és rendezvény menedzsere, a Playboy üzletfejlesztési menedzsere.

Ha valakit jobban érdekel akkor: A Külkereskedelmi Főiskolán, később a Pécsi Tudományegyetem Felnőttképzési és emberi erőforrás fejlesztési intézetében szerzett diplomát. Korábban marketing menedzserként dolgozott a BMG Hungary Lemezkiadónál (1999-2004), és ügyfélkapcsolati menedzserként a DDB Magyarországnál (1998-1999).

Dr Dee képe

Rákosi Krisztián,kommunikáltam vele most.Igen ő szerepel a reklámon.

Atomik képe

1999-ben itt nálunk falun a korlátlan net még futurisztikus álom volt :) még a betárcsázós internetnek is őröltünk mert akkoriban az is csak egy két utcában volt elérhető pedig az már akkor is elavult volt, :)

Ó a  régi szép idők. Betárcsázós net este héttől másnap hajnalig 150 Ft-ért.

Mellesleg akkoriban ez nagyon sok pénz volt.

Atomik képe

bizony szép idők voltak azok a betárcsázós internetes idők :) 7500 ft bizony nem volt olcsó de akkoriban rémlik valami 12 ezer forintos internet csomag is mint ha lett volna :)

vagy percenként?

Hozzám 10emeletes rohadt (ablaktalan lépcsőházú SZfvár SZedreskert, Szfvár Tóvárosiltp,Vizivárosi Gáz u...helyeken és Siófokon híd mellett vannak iylen emebriségellenes 10emeletesgettók,tervezőjüket fel kéne akasztani) panelgettó élhetetlen szétrohadó vizcsövű szétégő aluáramvezetékű ablak-ajtó panelprogrammal államilagsegitetten fehér-cégcsoport-talátvert lakásszövetkezeti 1972-74es mszmpmaradványok havi 800ezer-1,1millióftos fizetésű vezetés(!!!)keltette törvénytelenségeivel sanyargatott nyomorába 2008ban érkezett meg az internet,amikor végre UPC már nem tudott monopol-basáskodni a környéken,mert bejött a digi,és onnantól hibákat időben kellett javitani és nem HollandiábanBelgiumban stb 10-15éves kiselejtezett kábeltvtuner settopboxokat adni bérbe "50ezer+5ezer" ft értékben (készülék+távirányitója),és le kellett menni havi internetdíjjal MEGFIZETHETŐ mértékig a 13-15ezrekről 10ezer alá söt 5ezer FT alá! 2500-2700ft havidijjal kedztem internetete üvegszálaskábellel 2008ban!!!előtte 5-10évvel láttam 2meletettel feljebb betárcsázóst...hát türelmes emebreknek volt való az biztos...meg erőspénzűeknek

"Biztos jó munkásember" S.Balázs Szfvárról Vénülő RETROgyűjtő

????

a hozzászólás zavaros szövegszerkezettel

Atomik képe

nővéremék Kecskeméten bérházban laktak de 2002-ig nekik is betárcsázós volt az internetjük sőt mindenkinek akik ott laktak, kábel tv-n internet akkoriban nem volt, adsl meg azért nem volt nekik mert olyan cirka 2004-ben lett akkora fejlesztés a telefon hálózaton hogy az adsl-t meg kaphatták,mobilnet meg akkoriban még drágább volt, mi meg falun nem vicc 2009-ben mikor is kábel tv kezdet terjeszkedni akkor kaptunk internetet 3 Megásat kábelen havi 4000 ft-ért , addig meg nekünk mobil net volt de 2005-ig betárcsázós netünk volt, lassú volt tény nem volt olcsó tény de nem töltésre meg torrentre   használta az ember fia :) de örültünk hogy volt türelem meg volt  ezért nem voltunk idegesek ha sokáig kellet a postán várakozni hozzá szoktatott a betárcsázós net a várakozáshoz ;) :D