Egy kis esti nosztalgiázás a szoba sötétjében.......


Forrás: 
Saját fotó
Egy kis esti nosztalgiázás a szoba sötétjében.......

A régi kor nagyjai, Bill Haley és Elvis Presley egy Revox A77 orsós magnetofon és "A" osztályú elő-végfokról. Épp Bill Haley-től a "Burn that candle" című sláger szólt, mikor a képek készültek, varázslatos zene. Öröm hallgatni ezeket a régi korok zenéit, mikor benn elcsendesül minden a szoba sötétjében, és csak a zene, és a nosztalgai van az ember körül......

1502348_601231443307536_6498872194463467323_o.jpg

Én is szeretnék ilyen technikát gratulálok hozzá .

Szép darabok :-)

 

Kékedi Levente képe

Köszi :)

 

Nos az orsós magnót leszámítva annyira nem is kerül sokba beszerezni/építeni egy ilyet, vagy ehhez hasonlót. Szép lassan, megfontoltan vásárolva és türelmesen kivárva a jókat, össze lehet szedni 1-2 év alatt, illetve építgetni. Persze még nekem is van min csiszolgatnom, de nem sietek.

Hát az orsós magnó viszont már egészen más kérdés, főleg ha ez ember mondjuk egy erős közepes szintűre vágyik. Drága a készülék, drágák a NAB adapterek, még drágábbak hozzá a szalagok, (főleg ha újat szeretne az ember) Sajnos ilyen ez, csak akkor éri meg belefogni, ha eléggé elszánt az ember, és kellően orsós magnetofon fanatikus. :)

Kékedi Levente képe

És máris méltó helye lett a Revoxnak és a lemezjátszómnak, kaptak egy szép fekete Vidi állványt. Ezért köszönet Atesz barátomnak!

Egy


kis


Beatles kislemez
Találat: 3
H.G. Wells két kisregénye
Ismeretlen évjárat
Jancsi és Juliska kistányér
Ismeretlen évjárat
Kis csacsi
1980-1989
Kiscsaládi sör
Ismeretlen évjárat
Kisdob húr
1980-1989