Ajánló

Jawa Babetta


Jawa Babetta
atis képe

jó gépek voltak

Nekem volt egy, ill. a nagyapámnak.Hááááát. Nem mondanám hogy annyira jó volt!De lehet hogy csak azzal az eggyel volt baj.Kb.15-20 percig kellett rugdosni, hogy beinduljon.De csak hidegen.Kínszenvedés volt.És senki sem bírta megcsinálni!!!Akarták, de nem jött össze.

A mai napig jó gép.Nekem is ilyen van 52 km/ó a vég sebessége.

És nincs vele gondom,pöcre indul még hidegen is szívatás nélkül.

Én meg vagyok vele elégedve.

nekem csak gázbovdent kell cserélnem

király gépek még mostis

nem látnám hogy menyi a végsebesége de semi adatát?????????????????

nem látnám hogy menyi a végsebesége de semi adatát?????????????????

Szép, magyar mondat.

Bendegúz

nekem is van egy babettám ami üzemképes és van egy amiböl retro biciklit csináltam nagyon jóó jól megnéznek vele,és élvezet tekerni:)

nekem van most egy babettam, nagyon jo!
kabe negyvennel lehet vele menni. lejton gyorsabban is:D
emelkedon, pedig haaat van neha amikor ra kell segiteni 1 kicsit a pedallal:D

Ijjáh!;-)

BÉLA kicsi a fentartási költség,megbízható ,nyugodt motorozáshoz ,munkába járáshoz kiváló,és IZIRÁJDER ECSÉM

Nekem van egy. Élmény motor... Mondjuk én lusta voltam szemvedni a gyári karburátorral, uh. csináltam egy új szívócsonkot és raktam rá valami simson robogó karbit. 45-50 a vége. Erő van benne de 1 sebességes uh 45 felett már inkább fékez a motor :D

"LIINNDAAAA"

!!!

"IJJÁÁHHH!"

"Veszprémi,mit csinált már megint?"

;-)

 

"Bisztoss jó munkásemberr" S.Balázs Szfvárról Vénülő RETROgyűjtő

Sziasztok! Van nekem egy '72-es Babetta 206-osom, de nemrég tönkrement a kilométeróta. pontosabban elszakadt a kis bovden ami az elsó keréktől  a km. óráig közölte a fordulatot. Esetleg valami ötlet, honnan tudnék szerezni? Vagy valakinek van ? maga a bovden "ép" csak a kis négyszögletes "csatlakozó" szakadt le a végéről és az el is veszett. ha valakinek olyan van azt is szivesen fogadnám.

Köszönettel: Tóth Norbert kezdő Babettás.

Ha nincs,akkor lehet javítani:A bowden végét kb.1.5cm-re be kell futtatni cinnel,amihez csak egy jó páka és forr.paszta kell.(teljesen be kell folyatni) Utánna v. reszelővel vagy kikalapálással a mgfelelő négyzetes forma kialakítható.
Sok sikert a munkához:lgp

Köszönöm szépen a tippet, ki fogom próbálni.

jó kis gép. nekem is van egy kicsit leamortizálódott..10 év állás után a 3. nap beindult. a tankja eddig 2literes flakon volt:D:D
össze van repedezve a kaszni. tegnap szedtem széjjel:) csak a hátsó villa részt nem tudom leszedni:( nincs valakinek ötlete hogy hogy lehetne? mert meg szeretném ott is heggeszteni. Sport kipufogót heggesztettünk rá meg levágtuk a sárhányókat, lámpákat kiszedtük crossnak lesz:D csak törékeny.

bányai endre képe

mi a haverokkal hányat szétbasztunk:)ugratásra kiváló!! csak a váz és a blokk általába nem birja sokáig de ha van hegesztőd és használni is tod meg 1 kis babettás szakértelmed akk semmi gond :)  jo ugratgatást

Sajnos a vázat tényleg elég vékony anyagból csinálták, hajlamos a repedezésre. De ha vigyáz rá az ember (nem ugrat, nem úgy indítja, hogy fel van támasztva és ráül úgy tekeri), akkor tényleg jó gép a mai napig.

Csak mindent PONTOSAN kell beállítani rajta, arra elég kényes.

Én most újítottam fel egy példányt, ami évekig egy udvaron várta a sorsát, minden mozgó alkatrésze összerohadt!

Pár nap meló után egy nagyon klassz kis ketyegő lett belőle.