Skorpió - Ünnepnap nagylemez


Forrás: 
saját lemez
Skorpió - Ünnepnap nagylemez

Szinte mesébe illő számomra e lemeznek a története. Ugyanis sok évvel a kiadása után sikerült megvásárolni. Évekig csak egy használt példányom volt a lemezből, ami sercegett. Aztán szinte csodával határos módon tudtam venni egy teljesen új állapotút. Az Erzsébet körúton a Blaha Lujza tér és a Hiradó mozi közt félúton volt egy Keravill(?) ahol a polcon lévő sok-sok lemez közt megbújva engem vár ez a Skorpió lemez :-)) Már csak ez az egy darab volt belőle. Mondanom sem kell, hogy megörültem neki. Már rég szerettem volna a „Menetirány”-t e lemezbolt felé venni. És „Újra az úton” voltam „Rongylábkirály” társaságában, aki azt mondta: „Nyújts a kezed barátom”, Közben jött „Ágnes” akihez úgy szóltam: „Mond, Te szép lány” és elbeszélgettem vele, mert abban reménykedtem: „Ha újra kezdenénk”, de kikosarazott és azzal búcsúzott „Ne haragudj rám”. Ezek a dalok vannak a lemezen és még +1. De ez nem mertem Ágnesnek mondani :)

Végül nem minden sikerült mégis „Ünnepnap” lett az a nap :-))

Skorpio-Unnepnap_1976_back.jpg

Egészen jó, mármint a leírás. Na, ahhoz képest, hogy volt aki csak a képet tette fel és smmi szöveg. Legalább 1 alkalom volt, hogy azt se tudtam mi van a képen? Vagy ki?

 

:: Kalmopirin

melica képe

Nekem is nagyon tetszik a leírás! Ötletes, hogy a dalcímekből egy kis sztori keveredik ki, némi fantáziával persze.. ????

Örülök, hogy van valaki akinek tetszik. Néha vannak „bolondos perceim” :))

 

üdv.: oldtimer

Skorpió