Ajánló


Ugró béka
1970-1979

Ugró béka
1970-1979

Ugró béka
1982

Ugró béka


Forrás: 
saját
Ugró béka

Megérkezett az én brekim is :)

Szemei megvannak, fehér műanyag beépített dugóként.

Tényleg nagyokat ugrott, és ez talán veszélyforrás is volt, mert ha letapasztottuk alapállásba, óhatatlanul az ember képébe vágódott ha nem hajolt félre már előre..

 

Ennek a példánynak a rugójánál valami házilagos "fék" volt beragasztva, gondolom egy kis papírcsík.

 

Nekem pár éve vett utánygártott van,alig használt,az sokáig várakozik gondolom a tapadókorong fiatalsága miatt,és amikor kb 3/4ed perc után megunod hogy áh nem működik biztos,akkor rajtaütésszerűen ijesztve ugrik! :-D

Emlékszem,pár évig voltam néhány hétre nyári napközis a Vasvári Ált.Isk.ban, a végefele már akkora "létszám" volt,hogy pl egyik tanárnő elvitt minket/ 2-3gyereket a saját lakására is...ott láttam először 1980valahányas panelben bevésett tálalóablakot minikonyha és nagyszoba között...meg a fia kihangositotta az egyik hongkongi kvarcjátékot azzal hogy rárakta egy SOKOLrádióra ;-)..

visszatérve a témához...:

Nos ott amikor még nagyobb látszám volt egyik nyáron,nyári napköziben,valaki bevitt egy yilen békát,és akkor jött a gyanútlan-padtárs széke-alá-teszem trükk...halk becsempészés..scendben ül,és egyszer hirtelen KKERRRR-PHUKKKK CSATTT!pattan a zöld fémcsőlábú gyerek tanulószék lakkozott fa rétegeltlemez alján!Az ám a meglepetés! ;-)

És mérnöki pontosságú volt !Sosem talált el testrészt,csak a székek alját,vagy valamelyik kb fél osztályterem magasságot!

"Biztos jó munkásember" Balage78 Szfvárról Vénülő RETROgyűjtő

Ugró


Ugró béka
Találat: 3