KEF CANTATA


Forrás: 
Saját kép
KEF CANTATA

Van egy pár a képen látható KEF CANTATA hangfalam! Már évek óta megvan,es megelégedéssel használom(én újjítottam fel a dobozát,az elektronika és a hangszórók eredetiek benne)! Annyit tudok róla hogy '77'-ben gyártották,mást semmit! Ha valaki tud róla bővebb információt, kérem segítsen!

Előre is köszönöm!

NGA képe

Úgytudom kitként forgalmazták, az előlap volt meg a csomagban, a dobozt egyénileg épitették. Nagy kincsed van, ez nem az orion/videoton szinvonal, ez messze felette áll. Ha el akarod adni majd szólj :-) Álmaim hangfala

Köszi az infót!

Ez meglepett,hogy kittként! ugyanis ez a doboz nem úgy néz ki mintha házilag építették volna! Rajta van az eredeti KEF embléma,és a levehető előlap(a képen nincs rajta)sem házi 'gyártmány', valódi fafunéros doboz belső merevítéssel és igényesen meg van építve,a csatlakozón Din is van meg banán dugó is!Ja ,és a belső kábelezés is igényes!Kb:25kiló! A hangja meg csodálatos! Hosszan hallgatható és kellemes,mindene megvan!

A HiFi magazinban is volt róla kép annó,és ugyanez a doboz ott is!

Szóval mostmár végképp nem tudom hova tenni!!

Akitől vettem azt mondta hogy valami komoly stúdióba volt etalon hangsugárzó!...hogy igaz-e?

Ja,már akartak 100ezret adni érte,de nem adtam oda! Amúgy mennyit érhet?

NGA képe

Én a HFM cikkére tudok támaszkodni, ott irták, hogy ezt kittként lehetett megvenni, pontos doboz tervvel, végig is volt vezetve a megépitése sok fotóval, ők is igy épitették meg a dobozt. Az előlap gyári, az készen volt a csomagban. Ha érdekel, megkereshetem a cikket. A stúdióban más hangdobozokat használnak, ez annál sokkal jobb, inkább szobai zenehallgatásra való. De arra nagyon ajánlott!

Igen érdekelne a cikk,na nem azért mert nem hiszek neked!

Tényleg köszönöm a segítséget!!!!!

De a további információkat, is szívesen fogadom!

Érdekelne a terhelhetősége,érzékenysége,..stb!

Tudom hogy nem stúdiómonitor,de ezt mondta és elég hozzáértőnek tünt!

Laci! Tudsz nekem segíteni? Mekkora biztik vannak a magasaknál és közepeknél? Köszi! Privibe jelezz :))

panblue képe

Üdv!

Gratula a ritka dobozokhoz! :) A HFM eze száma nekem is megvan,nemrég olvastam is a cikket benne,valóban kitként szerepel benne,sőt annyira KIT hogy a fotón (HFM) jól látszik mennyire elszúrták az élek illesztését :)

Ejnye bejnye asztaloskáim :)))

Ettől még valaki anno megcsinálhatta igényes kivitelben,gérvágott sarkokkal és furnérozottan.

panblue

Az amit a Hifi Magazinban  teszteltek az valóban kittből volt építve annyira hogy a neve KEF KIT CANTATA , de e tied gyári doboz  .A magazinban említést tesznek  hogy  meg lehet vásárolni a kef cuccait kit formában is . Különben a 14 számban tesztelték  Angolra hangolva .Érdekes a minősítése

Már régen jártam itt, és most olvasom a hozzászólást! Sajnos nekem nincs meg a HiFi Magazin 14.száma (lényegében egyik sincs)! Lehetne egy olyan kérésem hogy akinek megvan, ezt a cikket be tudná ide másolni (érdekelne nagyon)? Előre is köszönöm ezt a szívességet!

panblue képe

Üdv!

Nekem megvan,megpróbálom teljesíteni a kérést!

panblue

Nagyon köszönöm előre is!

Egy google keresés is előhozza.