Kékes TV


Sziasztok! Ha érdekel valakit,van egy eladó Kékes típusú egészben levő televízióm. Annyi a baja hogy ki kell takarítani,mert a padláson találtam,és rettentő poros.

Üdv, mennyi lenne az ára a tv-nek?Esztétikailag jó állapotban van?

10000 ft az ár,de alkuképes a dolog.Szerintem jó az állapota,annyi,hogy belül is poros,de én nem merek hozzányúlni laikusként,mert csak kárt tennék benne. Szerintem értő kezek meg tudják oldani. Hamarosan teszek fel róla képet is.

Jól hangzik az ajánlat. Köszönöm előre is a képet.

Morvay László képe

Ez a közel 50 éves televizió tudná fogni a műholdas adásokat? Van még egyáltalán hagyományos antennás földi sugárzás? Hogy tudná nézni az ember nemcsak csupán a készüléket magát hanem az adásokat! Nyilván csak a földi sugárzású adók vételére képes!

Ha válaszol megköszönöm! Üdv: Morvay László

Tényleg bajos manapság már ilyen készüléket használni, de van rá mód, hogy "műsort varázsoljunk" az ilyen régi tévékbe is... De ezek a készülékek, ritkaságuk miatt önmagukban is értékesek. nagyon becsülöm azokat , akik gyűjtik és gondozzák őket.

ml

Raktam felajánlatot a Retro Piacra, van többféle Kékes TV-m is eladó, van hiányos is közte,hátlaphiányos is.Szintén porosak,üzemképtelenek,foglalkozni kell velük, rendbetenni.Valamint régi rádióim is vannak eladók.