GX4000D javítás közben


Forrás: 
SAJÁT
GX4000D javítás közben
ÁDY képe

Azt hiszem, ez már nem való ide erre a honlapra!

Nem lehetne, valami elektronikai honlapra inkább feltölteni?

 

Hosszú napok(hetek) óta csak, magnót, erősítőt, lemezjátszót, hi-fi tornyot hangfalat látok és az erről való diskurzus folyik!

Én már egy kicsit unom :(

Biztos, hogy a retronómra kattintottam??

atis képe

xerintem meg idevaló,és örülök hogy megosztja velünk!

igy tovább peterbá!

 

te meg Ády ,mindenkinek irogatsz hogy nem ide való....stb.

ezzel csak az oldal szinvonalát csökkented!

 

na mind1,minek is irtam.......  :-(

 

no problem

leguan képe

Tudod ÁDY, ezek a '80-'90-es évekbeli elektronikai ketyerék még sokaknál használatban vannak. Így valóban nem retrók. De már kezdenek lerobbanni, így beindult a buherálásuk és a használtcikk kereskedelmük. Viszont kevés könnyen megszerezhető információ (leírás, kapcsolási rajz stb.) áll róluk rendelkezésre, így zajlik a nagy keresgélés a neten. Ennek egy része itt csapódik le.

 

Még örülhetünk, hogy az autók és motorok felújításának, alkatrész-pótlásának kérdéseivel csak ritkábban találkozunk, az pedig még egyáltalán nem jött elő, hogy egy huszasévekbeli ház fafödémjét vagy egy hetvenes évekbeli panel szemétledobóját  hogyan lehet felújítani.

 

A moderációnak kell eldöntenie, hogy meddig tart a retro holmik bemutatása, és hol kezdődik egy barkácstanácsadás. Aztán a határon túl törölni kell.

Ha jol latom a hatterben egy ITT ketkazettas kis music center lathato, lecsatolhato hangfalakkal".

Feribá

Szenzációs ez a javítandó magnó! Köszönet érte! Feribá

Amiben a fogókat tartod, olyanom volt nekem is. Csak zöld-fehér, és tolltartónak használtam, meg persze naptárnak. Jó újra látni. :)

Üdv!! Nézi még valaki az oldalt??

Kérdésem lenne??

veroka képe

tedd fel, de szerintem jobban jársz a hobbielektronika fórumon, ott is van szalagos magnó topic - és jobban is témába vág mint itt.