Megállt az idő


Megállt az idő

Jelenlegi munkahelyem régen TSZ volt. Ma "Chicken Farm"

 

A fenti fotókat az egyik "étkező/melegedő szobában" készítettem .

 

A székek hátulján kis MSZMP. táblácska is volt, csak sajnos a régi telefonommal nem tudtam "élvezhető" képet készíteni róluk.

 

:-D

 

 

zalavölgye1.jpg

Csak nem a Zala Völgye Mgtsz melegedőjéről van szó?:)

Radios20 képe

 

Volt még a falon a gépműhelyről is egy régi fénykép, a képen az épület előtt ha jól vettem ki Simson Star parkolt, meg mintha takarva egy Pannonia, A parkolóban Wartburg, Trabant de még a gömbölyű, egy 1200-as, és egy 1500-as Lada. Azt is le akartam fotózni, de annyira életlen lett a kép, hogy nem volt értelme feltölteni.  Ezenkívül volt egy "balesetmentes közlekedésért" oklevél, ha jól emlékszem.

Az a baj elég korán voltam én ott, olyan fél hét körül, mert ha valamilyen főnökkel találkozok, akkor megpróbáltam volna elkunyerálni a zászlót, vagy legalább az egyik székről egy olyan MSZMP-s táblácskát :-D

 

Üdvözlettel; Radios20

Zalairádió képe

itt a zalai ember.............

Radios20 képe

Én borsodi vagyok, pontosabban miskolci.

Csak mivel nagyon kevés munkalehetőség van jelenleg (az ország minden részén), ezért Vas-megyében, Szombathelyen dolgoztam különböző helyeken, és nemrég Zala-megyébe kerültem. Ilyen "Ismerd meg Hazádat" mozgalom :-D

 

Üdvözlettel; Radios20

Én meg törzsgyökeres zalai létemre, majd egy évig éltem Hajdú Bihar megyében Polgáron. A TVK-nál dolgoztam Tiszaújvárosban egy műanyagipari cégnél raktárosként, ahol a Suzuki cégnek gyártottak. Csak hát sajna az élet úgy hozta, hogy vissza kellett jönnöm (sötét zalába). Polgár város, és Tiszaújváros is igen megtetszett nekem. Csak hát sajna a munka lehetőségek igen korlátozottak ahhoz, hogy végleg letelepedjek azon a vidéken.

Radios20 képe

Most nagyon sokan vándorolnak. Ami érdekes az az emberek megosztottsága, amit tapasztalok. Tehát pl. mi Borsodban úgy voltunk vele, hogy --" Dunántúlon kolbászból van a kerítés" Hát nem, de még mindíg jobb egy fél fokkal mint otthon nekem legalábbis. Dunántúliaktól pedig azt hallottam, hogy felénk jobb biztos, mert ott a sok gyár,( csak már nem megy egyik sem.)  Ezenkívül falusi/városi megosztottság. Ezt hallottam multkor "Mert a falusi megtermel otthon mindent, milyen jó neki mit sír a szája" . A városinak milyen jó mert már januárban epret eszik, le is nézi a falusit. Pedig valójában szerintem az emberek 90%-nak nincs ideje ilyenekkel foglalkoznia, hogy kit néz le kit nem, mert rohan a pénze után.Szóval már a rómaiak is tudták a frankót "Divide et impera" oszd meg és uralkodj. Ez van Magyarországon sajnos.

Zalairádió képe

..foglakoztok itt Zalában?

Minden olyannal, ami régi, retro, és jó pénz van benne. Amik csak többet érnek kevesebbet nem:)

Zalairádió képe

nagyon okos nem lettem :)

idő


Az idő urai
Találat: 2
Dido
1914
Gumitörpe Vidor
Találat: 3
Időjárás előrejelző
Ismeretlen évjárat
kaleidoszkop
Ismeretlen évjárat
Olvasó lap idősebbeknek
Ismeretlen évjárat
Sidol
1943
Sidol reklám
Ismeretlen évjárat
Sidolos üveg
1950-1959
Uj idők
Találat: 2