RA6363S Kezelési utasítást


Sziasztok!

Ha valakinek van RA 6363 S rádióhoz kezelési utasítása kérem küldje el nekem, sajnos interneten nem találtam. Használtan vettem kb. 10 éve és jól működik.

Üdvözlöm!Amennyiben ad egy címet elektronikus formában elküldöm.

Nagyon megköszönném!Kb 3-5éve vettem meg egyik barátom 1989ben gyártott,1990ben a helyi SKÁLAban (Fehérvár Áruház,ma kínaitermékes az egész,eltűnt az étterem, a későbbi büfé és a fizetős wc is)vásárolt VIDEOTON kishifi-tornyát,abban az az AKAI teljesenautomatikus kvarcvezérléses lemezátszója van,amit ismétlésekre is be lehet állítani,meg automata karliftes és visszarakós.Aztán a magnódeckjét szeretném (szerintem új szíjakkal) megjavíttatni majd,ha újra lesz állás,fizetés,pénz...Az a dupla fehéralapú analógkijelzős magnódeck...az a CS-M2es vagy 3as....és persze hozzá a RA6363S.Most a lemezjátszót szoktam hazsnálni a rádióerősítővel kihangosítva,és egy ORION HS-200asra (min 3-5éve vettem meg,mikor szintén ugyanazon barátom a szülei-nagyszülei sukorói/velencei nyaralójából eladott pár dolgot,ami nem kellett nekik,és jó hogy ilyen gyűjtőhöz került,mint én)kötöttem,mert a Norbi eladta a Videoton DC2050-est (DC2050E vagy mi lehetett hozzá talán).

EZÉRT én is kérek egy yilen nyomtatványt elektronikusan!

szegenybecsuletesember@gmail.com

http://www.kincsgyujtemeny.blogspot.com (Itt lesz majd a gyűjteményem kiállítva virtuálisan.Még kölcsön kell kérni digit.fényk.gépeket hozzá,plusz helyet szerezni a fényképezéshez és erős embereket.)

"Biztos jó munkásember" Balage78 Szfvárról Vénülő RETROgyűjtő

Kezelési


Hanglemez kezelési útmutató
Ismeretlen évjárat