InKel Audio Mixer System-800 keverőpult


Forrás: 
saját
InKel Audio Mixer System-800 keverőpult

Szép kivitelű, vintage-stílusú audio-keverő a '80-as évek végéről. Igényes felépítésű gép, n panorámázható monó+2 sztereő csatornával. A két sztereó cstorna húzója bekeveréskor egy relén keresztül lemezjátszót indíthat, ez nagyon jellemző megoldás volt a '70-es és '80-as években. A monó csatornák jele egy beépített analóg IC-s (BBD) késleltetőre keverhető rá. Ez igen jellegzetes, korabeli visszahang-effektet produkál. Ritka darab, a cuccaim között fent van a nagytesó is. Hangszínszabályzás csak a master-szekcióban van. Koreai gyártmány, a cég a Sherwood mellékága volt.

teslaeltos képe

Egy ilyenért akkor az életemet adtam volna.... De szerintem más is!

Kiss Béla lászló képe

Hát igen...én ezt és a nagytesót (MX-1200) 15 éve kerestem, ez utóbbit célzottan. Annak ellenére, hogy idehaza hivatalosan árulták őket, igen nagy ritkaságok, főleg az 1200-as. http://retronom.hu/node/25370

Igen ritka az olyan keverő, mely jól illeszkedik formai kivitelét tekintve a vintage-audióhoz,  nos ez azon kevesek egyike.  Ez egy egyszerű kis cucc, azonban az 1200-as komoly, széleskörűen használható, és kivitelét tekintve is hajaz a "igazán nagy" keverőasztalokoz, nyilván ez utóbbaiktól minden tekintetben nagyon messze helyezkedik el, de a feeling-et nyújtja.

Nekünk van egy Videonics Video Titlemaker készülékünk eladó. (Model No.TM-1P-PAL, Power: l1 VAC@1.2A, Assembled in Mexico. Akit érdekel a 06-70-582-3771-es számon érdeklődhet.