állatcsere hirdetés


Szeretnék ezúttal a FÓRUM hasábjain köszönetet mondani a honlap üzemeltetőinek,hogy az állatcsere hirdetésem eredményre vezetett,mivel a mai napon hoztak nekünk egy féléves anyakecskegidát.  Ez már a második sikeres hirdetés a VADÖLŐ film megszerzése után!

Mégegyszer köszönet,hogy lehetőséget adnak a honlap használóinak az ingyenes hirdetés megjelenitésére! Tisztelettel:Morvay László felhasználó

(Mivel sikerült megszerezni a kecskegidát igy a hirdetést töröltem).

ÁDY képe

Örülünk!

Jobb is hogy törölte, (különben mi töröljük) mert nem kimondottan retró tárgyú hirdetés!

Morvay László képe

Tárgyilagosan elismerem,hogy valóban nem retró témájú volt ez a hirdetés! De azért köszönöm,hogy méltányosak voltak és nem törölték előbb! Máshol is hirdettem,de az eladó azt mondta,hogy ezen az oldalon olvasta!

Nagyon szeretem ezt az oldalt,minden nap megnézem,és még sok olyan dolgom van amit szeretnék megosztani a honlap felhasználóival és vendégeivel! Nem akarok a honlap "fenegyereke" lenni,és nem szeretném ha kizárnának a felhasználók közül! Az utóbbi időben igen nagy számú képeslaphoz jutottam,igy ezt a hirdetést is töröltem! Kérem sziveskedjék közölni,hogy a régi ujságokra,illetőleg napilapokra vonatkozó hirdetésemet megujithatom-e! Mégegyszer köszönöm a méltányosságot,és kérem szives válaszát az ujságokkal kapcsolatos hirdetéssel kapcsolatban.

Tisztelettel:Morvay László

ÁDY képe

Persze, újítsa csak meg a hirdetéseit, csak az a lényeg hogy retro tárgyú legyen! Jó adás-vételt kívánunk.

hirdetés


Hirdetés
1900-1909
Hirdetések
Találat: 3
Lotto hírdetés
Találat: 2
Orion hirdetés
Találat: 4
Tokalon hirdetés
Ismeretlen évjárat