Sokol 310


 Hétvégén a piacon sikerült vennem egy SOKOL 310-es rádiót. Gyönyörű darab és működik! Barátitársaságos főzőcskőzés közben megmutattam az ott lévőknek és sikerült néhány jó fotót készíteni a készülékről. A férfi modell neve... nem viccelek: Szokol Szilárd!
Átalakítottam a képet és készült belőle egy plakát!


Először is körbe vágtam a témát, majd kicsit szemcséssebbé tettem a képet.


A rádió kivételével minden fekete-fehérré varázsoltam és kitoltam az egészet balra.

Lemásoltam a SOKOL feliratot a rádióról és átszineztem pirosra. De hogy ne legyen magányos a szöveg még kiírtam a rádiós szöveget.


Itt már csak a háttér került rá!

Lehet kitalálni a jobb felső sarokba valami jó szlogent!

"Azonnal ráSzokol!"

retronóm képe

majd rá aplikálom

A ráncaimmal nem lehetne vmit kezdeni? :)))

retronóm képe

ÁDY képe

Ez igazán jópofa lett, gratula :)

Jó pofa?? Hatalmas!!
Kérek engedélyt a képet a forrás megjelőlésével terjeszteni!

gti3per888 képe

Nagyon jó lett a plakát! Én is kreáltam egyet, csak azon egy unitra receiver szerepel, mondjuk nem lett nagy cucc: http://kepfeltoltes.hu/090415/unitra_com_www.kepfeltoltes.hu_.jpg

Am nagymuter is ilyen rádiót használ, bírja a strapát rendesen.

NGA képe

Nem bántásként, de azért lepucoltam volna a rádiót :-)

gti3per888 képe

Na igen... tudom eléggé retkes, mondjuk mert egy ócskás piacról hoztam olcsón, sajna a gombjai is kopottak, meg a tetején lévő szellőző rács is kicsit be van verődve, de azt a 2000ft-ot megérte. Pucolásra már gondoltam, csak ha nekiállok az elejét tisztítani, parázok hogy lekopnak a feliratok, meg a fa káva is erzékeny a nedvességre. Am később szereztem még egy példányt, na ezen már a hangoló gomb fehérre van kopva. Amit meg haver vett magának, az kinézetre tip-top volt, sehol egy kopás, viszont a trafó lötyögött benne és a kimenetek bekötése durván el volt barmolva.

Radios20 képe

Üdv!

 

Opti bútorápolóval kend be a masinát, hagyd egy kicsit rajta, majd úgy töröld le óvatosan. Így nem kopik le a felírat, viszont a pórusokból is kihozza a dzsuvát :-))