Pick téliszalámi


4 év várakozás után a Pick téliszalámi bekerült a mintegy 800 védett származási helyű uniós termék közzé. Azért kapta meg az európai eredetvédetséget, mert majdnem 140 éve ugyanúgy, ugyanott készítik.

Lesz nagyon-nagyon drága unióspecsétesdobozos és szimpla változat. A védett szalámi szeged környéki nagy súlyú röfiből készül, a szimplának jó más is.
A képet nézve összefutott a nyál a számban. Sajnos szimpla sincs a hűtőben... de reméljük dobozos Pick szalámiban gazdag hűtőnk lesz az új évben! Most fekszek le... álmodni csak szabad.

Régen a téli és a paprikás Pick és Herz nemcsak finomabb, vastagabb is volt, de erről mélyen hallgat a gyártó, hátha már nem emléxik rá senki.

Hagyományosan az egyik leginkább euroszkeptikus tagjai az EU-ban, Dánia, hogy tartsanak népszavazást a tervezett uniós alkotmány szeptember 27-én. Ez a közlemény a következőképpen nyomán a közelmúltban tett bejelentését, a holland kormányt, hogy a népszavazást tartanak június 1-jén, és a francia várhatóan tartja szavazást május és június, üteme a ratifikálás hotting fel. testking 642-825 Mint minden más olyan szerződést, az EU-alkotmány támasztja alá a politikai elit, Dánia, az négyötöde a dán parlament javára. Alapján az egy Eurobarométer-felmérés decemberében közzétett, a szavazók is támogatja. Negyvennégy százaléka igent mondani képest 26 százalék "kiválósági hálózatok", miközben a "bizonytalan" a 30 százalékot. testking 000-974 Ennek ellenére a ratifikációs Dániában egyáltalán nem biztos a dán szavazók külön-külön önállóan gondolkodó. Figyelmen kívül hagyták az elitek és leszavazták a Maastrichti Szerződés 1992-ben, majd blokkolja a kormány lépés, hogy csatlakozzon az euró 2000-ben.  Valamint azt is, Anders Fogh Rasmussen, Dánia frissen újra megválasztott miniszterelnök, tegnap kifejezte meggyőződését, hogy a hosszú bevezető, hogy az új népszavazás augured is a siker érdekében. "Mi lesz elég hosszú ideig a teljes vitát, testking 642-415 és a nyilvános tájékoztatási kampány, mondta. According to The Financial Times, Rasmussen úgy tűnik, hogy úgy határoz, hogy a népszavazás az ősz folyamán, hogy megpróbálja jóváhagyását kéri az alkotmány ellenzői előtt Dániában gyorsulni fog, ami növelheti a vita az Egyesült Királyságban egyre inkább melegítik.

Laki Géza képe

Tehát ezért vékonyabb a PICK mostanában.

leguan képe

Már megint idetévedt egy gépi fordítású reklámszöveg.

Hogy mi kapcsolja ide az automatát?

Pick


téliszalámi