Blümchen énekesnő


Forrás: 
https://www.stylebook.de/stars/bluemchen-was-macht-eigentlich-jasmin-wagner
Blümchen énekesnő

Jasmin Wagner német énekes és színésznő, németül Blümchen.A '90-es évek egyik legsikeresebb német RAVE zenei irányzat női énekese.  15évesen robbant be a Paso Doble dalának feldolgozásával, a Herz an Herz-cel.

https://www.youtube.com/watch?v=eGUsqIPurNQ

 

 

melica képe

Szerettem "virágocskát"! Miatta kezdtem jobban tanulni a németet, önszorgalomból lefordítottam a dalainak szövegét ( már amelyikhez hozzájutottam). Még a külsőmön is változtattam, hogy hozzá hasonlítsak! ( bár sokat nem kellett változtatni, akkoriban minden lány így nézett ki, mint ahogy manapság is olyan egyformák a fiatal lányok..:). Egyébként a művésznő most várja az első gyermekét. Én meg már elfelejtettem németül..:(

Dr Dee képe

Nagyon fiatal volt (15éves ) Jasmin amikor elindult a karierje. Gyönyörű lány volt,mára pedig gyönyörű nővé cseperedett. Az első lány az életemben pont így nézett ki mint Blümchen,ez 1990-ben volt. Van amikor az embert pozítiv irányba motiválja egy Pop sztár. Ezek fantasztikusan jó dolgok. Érdemes azt a német tudást előhozni:-)))

Akkor ide illene Heintje Simons is, mert ki ne emlékezne a filmre, amit idehaza is láthattunk. Mivel a 70'-es években gyermekszínészként számos német filmben szerepelt.

 

üdv.: oldtimer

Dr Dee képe

Hát németnek,német. De semmi más nincs köztük hasonlóság. Vagy van? Mire gondolsz?