Mitsubishi HS E82 S-VHS videómagnetofon


Forrás: 
saját készülék
Mitsubishi HS E82 S-VHS videómagnetofon

1993-ban Budán a Műszaki Egyetem kollégiumi épületének a sarkánál, a Karinthy Frigyes utcából nyíló kis mellékutcában volt egy bolt. Ott sikerült szert tennem egy Mitsubishi HS E82 S-VHS videómagnóra, amit néhány éven át örömmel használtam. Aztán az állásban (mint később kiderül) összeszáradt a kuplungja. Egy „félig-meddig ismerős” szerelő megjavította, ám amikor visszakaptam akkor színprobléma merült fel.

Kezdetben zavartak a német feliratok, de aztán belejöttem. 8 fejes, 2 sebességes, és „csoda dolgokra” képes. Nagyon precizen lehet inzertálni vele a „repülő törlőfej” jóvoltából.

Sajnos mostmár csak szobadísz :((

Mitsubishi_HS-E82_front1.jpg Mitsubishi_HS-E82_front2.jpg Mitsubishi_HS-E82_back.jpg

Ez egy remek darab! Nagy tudású, és jól is néz ki. Tetszik :))

 

:: Kalmopirin

Szia Kalmopirin! Nekem is van egy mitsubishi hs-e82 videóm.Az a baj ,hogy fejhibás.Szerezni akartam egy fejet bele de égen földön nem találtam.Nem tudnál nekem segíteni.Ha nem is válnál meg a videódtól legalább a fejet megboltozhatnánk.Én elküldeném az én fejemet ,hogy a videód ne legyen hiányos. Ha viszont az egész videótól megválnál engem érdekelne.Szeretném használni nem pedig csak nézegetni.Szerintem meg tudnánk egyezni.Köszi! Esetleg ha keresel valamit? Én is Retro gyűjtő vagyok.Valamikor RTV műszerész voltam.Üdv:Pisti

Sajnos nem tudok segíteni.

 

:: Kalmopirin

 

(köszi, de nem keresek semmi)