Brick Game - Tetris játék


Forrás: 
kölcsönkapott
Brick Game - Tetris játék

Ki ne játszott volna unásig ezzel a játékkal az 1990-es évek elején? Én is megvettem és 1 - 2 évig meg is volt... Akkoriban kezdtek népszerűvé válni a hasonló LCD kijelzős játékok.

 

Én is játszottam vele sokat a 90-es években. Az elsőt úgy kaptam rokontól húsvétra ha jól emlékszem. Először azt se tudtam hogyan kell vele játszani, de aztán belejöttem. Azon még "csak" 2 játék volt, egy A meg egy B. Az első a klasszikus 4 kockás alakzatokkal operált. A második pedig 5 kockás alakzatokkal, ezt nem szerettem. Aztán utána jött egy 8 játékos, amivel még versenyautóval is lehetett akadályokat kikerülni. Egész jól meg volt csinálva a kijelző lehetőségeihez képest. Az valamiért sajnos tönkrement. Sátras bazári arusoknál lehetett ilyeneket kapni, 1000-2000Ft közötti pénzért vesztegették őket. Aztán a végefelé jöttek az ilyen 999in1 meg a 9999in1 változatok amiken ez a felirat egy nagy hazugság volt. De legalább nem volt "loading", "waiting", "installing", "connecting" csak egy powert meg egy play-t kellett nyomni és már ment is.

oldtimer képe

Talán kissé „tetriszfüggő” is voltam míg megvolt, mert a mukahelyre is bevittem. Amikor a munka lehetővé tette akkor előkerült. Játék közben amikor felnéztem, bizony kissé homályosan láttam messzebbre.

Szóval ha sokat játszott folyamatosan az ember vele az rontotta a szemét :((

 

üdv.: oldtimer