Pille szék


Forrás: 
gáborévi
Pille szék

Rengeteget autokaztam ezzel a szekkel gyerekkoromban. 3at egymas moge teve az elso volt a kormany, a 2-on volt a sofor(en) es a kishugom volt az utas. Kulon jo dolog volt, hogy lejart a teteje igy ha sportkocsival "mentunk", akkor az volt a kormany elem-tartva, mig a teherkocsinal az egesz szek a foldon allva.

Pont a legutóbbi Fábry-ban volt szó róla, h a régebbi generációk, játék nélkül is sokkal jobban elszórakoztak mint a maiak.Íme ez is egy példa.Ha nincs játékod csinálj magadnak! Mi ezzel a székkel úgy játszottunk ( az autóson kívül), hogy levettük a tetejét, és nagy csapágygolyókat pörgettünk benne, a székben és a tetejében is lehetett,csak akkor volt gáz amikor a centrifugális erő.... na akkor zuhogott a parketta, meg a fejünk ( mi az Istent csináltok?)

Citromsárga pille székbe egy 15w-os izzót szereltem, tetején egy nagy cserép virág. Ez adta a háttér világítást tévézés közben.

Hat darab van belőle.Két barna,két piros,egy fehér és egy sárga.
A fehér volt az enyém,abban rejtettem a kincseim anno:)
Pl a bűvös kígyót,meg a mini emberkéket.

Gyerekkoromban mi is sokat játszottunk ezzel a székkel. Asszem két piros volt belőle. A tetejét leszedtünk és üveggolyókat raktunk bele xD Sajna, ezek már nincsenek meg, de be lehet pótolni egy belvárosi üzletben a 7-es buszmegállónál

Én egy ilyen sárgát használok virágtartónak. Egyébként még mindig lehet kapni. :)

Ahogy tRudy már jelezte, Pille szék volt a neve.

Egyetlen baj volt vele! instabil volt. :)

a csapagygolyos meg az autos jatek nekunk is megvolt. zeneszcsalad reven ha doboltunk ez volt a pergodob, egy ket ronggyal kitomve a belsejet megkinaltuk a fakanalakkal, amig el nem tort a teteje :) aztan meg a fakanal a hatsonkon :)