Igazi Magyar Hamburger


Forrás: 
saját
Igazi Magyar Hamburger

A 80-as évek igazi magyar hamburgere, a kalácsra emlékeztető nagy buciban, sült marhahússal, ketchuppal és mustárral, fejes salátalevéllel, sok hagymával, uborkával, esetleg paprikával, ééés az igazi magyar specialitás, savanyú káposztával. Elvétve még kapható...

Akkorát nyeltem, hogy majdnem lecsúszott a monitor! :)

BoB

én naon éhes vok mer késő van és kb 8 órája ettem de bevettem egy rágót és így nézegetem a kajaretrókat:D így elnyomja az elképzelt illatot a mentol:)

És arra emlékszik valaki, hol árulták a Világ Legrosszabb Hamburgerét? Pesten egy bódéban, a Calvin téren, amikor a szálloda helyén parkoló volt valamikor a nyolcvanas évek elején. Mivel egész Pesten nem volt egy hely, ahol este gyorsan lehetett valamit állva enni, mindig tömött sorok álltak. Talán 3x vettem, abból 2x nem birtam megenni, gyomorforgatóan rossz volt.

Talán még a Boginak sem kellett volna.

Én Taxis koromban fiatalon sokat ettem ott,nem emlékszem,hogy túl rossz lett volna.

kollarik györgy képe

én cáfolnám ezt mert mai napig élénken emlékszek amikor meg nyitott,és hát az volt az igazi!emlékszem az eladó hölgyek azt monták hogy ahonnan származik a hamburger ott nem ilyen alapanyagokból van (kechup-majonéz)akkor még nem volt!külömben egy idő után már nem volt az igazi az tény de sztem a mai hamburgerek sehol sincsenek

kondis képe

na ilyet szeretnék enni!!!!!ha valaki tudja hol lehet még ilyet kapni azonnal írja meg!!!!össze nyálaztam még a laptopomat is:)))

kérlek szépen, Budán, a Móricz Zsigmond Körtéren, a Meki mellett 15m-rel van egy gyorskiszolgáló étterem, a neve Wikinger. Na ott ilyet kapsz. A reklám mellett azért persze azt is meg kell jegyezzem, hogy a minőség kicsit néha ingadozó (ez mondjuk régen sem volt nagyon másképp), de azért az esetek túlnyomó többségében igencsak finom, igazi klasszikus élményt nyújt...

kondis képe

köszönöm az infót!meg fogom nézni!!!!!

Én még az a "szerencsés" vagyok aki ehettem a City Grill-ben!

En is nagyot nyeltem. A vilag szinte minden reszen ettem mar hamburgert, de eszkuszom, egyik sem volt olyan jo mint az igazi magyar hamburger. Amint Magyarorszagra erkezem, elso utam mindig egy kis bufehez vezet ahol meg aruljak ezt.
Irigylem azokat akik barmikor ehetnek ilyet!

Nem igaz, mert az igazi magyar hamburgerben csalamádé van, és nem savanyú káposzta!!!

Egyébként az ósönbe lehet kapni bucit, úgy, hogy ezt a klasszikus receptet mindenki elkészítheti magának odahaza. Én is ezt teszem ( eszem ) :)

Ez nem a reklám helye, de Újpesten a Megyeri úton van a Dodo és ott isteni hambit lehet enni csalival........

Szerintem attól volt fincsi,hogy nem marha hanem sertéshús volt benne.

Kalmopirin képe

Manapság külön Hamburgerzsemlét lehet e célra kapni egyes boltokban. (pl. CBA)

 

Kalmopirin

Magyar