Ajánló

Pilóta keksz


Pilóta keksz

Itt még igazi papír dobozban.

asszem itt még teli volt a doboz! :-)

Nugátos bizony!!!!!De jó hogy feltetted a dobozt,egy csomó emberrel vitáztam hogy a Pilóta sosem volt csokis meg dupla csokis!!Mindig is isteni nugát töltete volt.A mostani egyszerűen kommersz uncsi és sz...r!! A fogyasztás technikája viszont hasonló:előbb kiharapjuk a nugátkrémet,utána jöhet a fehér rész majd a kakaós :)

ez volt a teasütemények netovábbja. nagymamimnál mindig volt egy teli doboz. "boldog békeidõk." :-)

kár, h már nincs...visszahozhatnák a dobozt, meg az ízt is!:)

igen,sajnos az elmúlt években (mióta a danone a tulaj) teljesen elcseszték az ízét.....köze nincs az eredetihez....és ezt teljesen következetesen csinálták!

A régi ízeket semmi nem pótolhatja,ja és a csomagolás sem utolsó. Szerintem,ha újra a régi recept szerint készítenék sokkal több fogyna. De ma már SEMMI SEM A RÉGI!!!!!!!!!!!

én is nagyon szerettem... Az az íz, és minden... ha jól emlékszem, kicsit kemény volt. De ez a mostani a közelébe sem ér. Kár volt érte....

ezt a finomságot is imádtam. jó régen volt. de kb 10 éve nem ettem pilótát. olyan más lett :-( Amikor mentünk mamához, az volt az első hogy körbe néztem a ház minden egyes cm-ét vmi finomság után. Vhogy sosem tudták eldugni előlem, pedig van vagy 100 m2-es a ház plusz ugyanakkora kert :-) Akárhová dugták én mindig megtaláltam :-)aztán rájöttek hogy tök felesleges dugdosni előlem

ezért a finom kekszért jó lenne ha ugyan olyan finom lenne mint régen még dupla áron is megvásárolnám ha a régi ízt kölcsönözné mint régen. dehát már semmi sem a régi:((

hánytam ettől a keksztől, mert nagy bánatomban megettem vagy fél dobozzal. Azóta igazából rá sem tudok nézni. Ha csak hallom, hogy pilótakeksz, felfordul a gyomrom. Persze azért tök jó viszont látni a régi dobozt. hihi

Sose bánd hogy többet nem eszel belőle! De ha nosztalgiázni akarsz akkor egyél meg az újbol is párat,tuti hogy megint "kidobod a taccsot" annyira gáz...:)

Amíg magyar volt, addig minőséget jelentett. Árban is észrevehető volt. A vaníliás karika volt egyfajta riválisa, de nálam nem igazán rúgott labdába, mert a Pilóta, azért mégiscsak a Pilóta! :)

Nem ennek az alján volt a kivágós? Már nem emlékszek pontosan, mit kellett kivágni és összerakni, de ez volt a legjobb az egészben :) Nem voltam édesszájú, bátyám megette belőle a sütit, alig vártam, h elfogyjon, h kivághassam az alját :) Nincs valakinek egy képe róla?

 

ÁDY képe

A kivágós a Derby keksz volt

http://retronom.hu/node/7594