Videoton Silver Star TV


Kínál

1973- as Videoton Silver Star TV eladó

TV..jpg
Ár: 
5000
Hirdetés lejárta: 
2011-01-01
Laki Géza képe

 

TA 321O A készülék 50 cm-es képcsővel, SILVER STAR néven került forgalomba. Ennek "testvére" a TA 51O1 típus, amelyet már 61 cm-es képcsővel szereltek, és GOLD STAR néven forgalmaztak. Ezeknél a készülékeknél használták utoljára a forgókondenzátorral -folyamatosan-hangolható UHF egységet, valamint azt a VHF hangoló egységet, -ami szintén folyamatos hangolású volt- de a sávok váltása még mechanikus  kapcsolóval történt. Ezt követően készítették a TA 3211-es SILVER START, és a TA 5102-es GOLD START. Ezek már az új Kombi 1-es hangoló egységgel készültek, így a készülékek között  -azok külső formájában- lényeges eltérés látható.  Kapcsolástechnikailag viszont a készülékek között eltérés nincs, mind a négy készülék azonos az alapkészülékkel, a TA 32O1-es INTER FAVORIT-tal.

/ A kép a TA 3210-es készüléket ábrázolja/

»

Köszönet az emlékeztetőért, mert ezeket a készülékeket anno a boltokban is nagyon rövid ideig lehetett kapni.....

Kiváncsi lennék, mennyi kerülhetett legyártásba, illetve eladásra.

 

Az alapkészülék, az INTER FAVORIT volt az első VIDEOTON tv-vevőkészülék, amely kialakításánál fogva, képes volt venni az 1971-ben induló "kisérleti 2. műsort"

(volt UHF egysége)

Azt hiszem, hogy megelőzte az Oriont is.....legalább is a hazai kereskedelemben.

TREGNAP vettemészrve,vaalkiárul jofogas.hu-n iylent,scak nekemállástalanlenyomorodásom miatt nicns 10ezert!szállitási utazási költségem hozzá.

Peidig vagy 25éve vadászom hasonlókra...

most lenne 10ezerértegy FEKETE korairádióskálájú vt CLEOPATRA rádió is...az korábbi akésőbbi ezüstszürkénélésjóvalritkább... -sóhaj-

 

"Biztos jó munkásember" S.Balázs Szfvárról Vénülő RETROgyűjtő

Angelika további hirdetési: