Anonim hozzászólások és ...


Sokan kritizáltátok az anonim hozzászólásokat. Egyszer régebben erről már volt szó és akkor is azt írtam, hogy erre szerintem szükségünk van. Nem mindenki marad itt az oldalon és lesz rendszeres látogatónk, de mégis lehet egy jó hozzászólása, információja az adott képről, stb. Sok olyan anonim hozzászólás van, ami építő jellegű. Természetesen vannak beszólások és fikázások ezeket próbáljuk moderálni (a jövőben nagyobb odafigyeléssel). Ám úgy érzem az itt kibontakozó viták, kiabálások a kor lenyomatai. Most erősödött meg ennyire!

Eddig ez nem volt és anonim felhasználók léteztek régen is. Ez is retro lesz egyszer és így ítélnek meg minket 20 év múlva... azt az elvet vallom, hogy bármennyire a régi dolgokkal foglalkozom a jelenben élek. Napokban fél füllel "láttam" egy műsort a tévében, egy régi harcművészeti ágazat képviselője nyilatkozott. Ha nem tartanának show jellegű bemutatókat mindenki elfelejtené őket és saját kolostori falaik között ragadnának. A hagyomány ápolása kevés... Szerethetjük vagy szidhatjuk például Magyarország múltját, ám a helyzeten nem változtat... ám ha valaki ide téved rájön legalább arra, hogy volt más is, másképp... nem jobb vagy rosszabb más (vagy egyáltalán a mienk)! Ikarus, Pannonia, Videoton, stb... ha csak 0,0001% esélyünk van, hogy ebből valami megmaradjon és netán újra éledjen... királyok vagyunk. (Lásd retro csokik.) Mivel már így is eltértem a témától megjegyezné, hogy több olyan magyar (vagy legalább régi magyar terméket gyártó) céget megkerestem, hogy támogassa retronómot, hiszen ez neki is érdeke. Ne kelljen reklámokat kitennünk és tényleg a kutatásra fordítsuk az energiát. Soha nem kaptam egy válasz levelet se! Ezen kell változtatni! Tudjuk, hogy múltunk meg van itt a jelenben és nem a celebeknél!

Hú ez nagyon pátoszos lett!

Nagyon tiszteletre méltó irás, és egyáltalában nem volt
patetikus.

Csuby képe

A "múltunk meg van itt a jelenben"
Ez a mondat az oldal jelmondata is lehetne.

astra789 képe

Ez a mondás ma már nem állja meg a helyét!Hiába "nevesít" valaki,a stílusa,a modora nem fog megváltozni.Ma annak van
igaza,aki hangosabban ordít.Még az a szerencse,hogy az SMS
nyelv nem tört be az oldalra.Na az még idegesítő!
Én azért látogatom ezt az oldalt,mert érdekelnek a régi
dolgok,ezek vettek körül gyerekkoromban.
Zoli

További jó munkát az oldal fenntartásához! Remélem, még nagyon sokáig meglesz és egyre többmindent megtalálhatok itt, ami a gyerekkorom része volt!

(Régi karácsonyfadíszekből elég keveset találtam, pedig olyan jó lenne azokat is nézegetni!)

Boldog ünnepeket!