Tartalom követés


Meg tudná nekem valaki mondani, hogy ez a bő féléves anyag változatlan tartalommal a "Tartalom követésben" miért lesz új, 3 óra 12 perc korú?? 

 

Ez nem az első és egyetlen eset, szinte naponta van ilyen, és abszolút nem értem az okát :-((

 

bfonok

NofreT képe

 

mert új hozzászólás van, nem?

Nofre

Sajnos nem ez a megoldás.

Nézd végig a hozzászólásokat, a legújabb is februári! 

 

bfonok

admin képe

azt mutatja, hogy mit néztek meg. Vagy a nevednél lévő tartalom követés azt mutatja te mit néztél mostanában.

Kedves Admin!

 

Először is köszönöm a választ!

 

Amúgy továbbra sem tiszta a dolog :-(((

1. Az, hogy mások megnézték-e azt a cikket, amit nem én írtam, csak megnéztem, nem tudom mennyiben érdekes számomra; ezt a tényt "Új" szóval jelölni logikátlan és megtévesztő; nem tartom valószínűnek, mert akkor érzésem szerint sokkal több topicnak kellene a listámban megjelenni.

 

2. Hogy én mit néztem meg:

kipróbáltam, megnéztem egy régi írást, utána kiléptem, visszaléptem, és annál az írásnál nem jelent meg az ÚJ felirat.

 

Nem kötözködni akarok, becsszóra, csak szeretném érteni a dolgokat...

 

bfonok

De ha már itt tartunk...

 

A tartalomkövetés fejlécében a Típus, Szerző és Válaszok szép magyar szavak között mit keres a Post és a Last Updated?? 

 

bfonok

admin képe

Szerintem rosszul fogalmaztam. Tehát a Tartalom követés azt mutatja, hogy ki mikor nézte meg az adott oldalt az utóbbi időben. Az új szócska itt nem szerepel szerintem, Last Updated se. Az a Friss tartalmaknál van. Az új azt jelenti te még nem nézted meg (elvileg). Természetesen ez belépés után érvényes.

Mivel ez a rendszer egy angol tartalomkezelő rendszer így bizonyos részeket le kell fordítani. Elég sok helyen ez el maradt. Elnézést pótoljuk a hiányosságokat.

Nálam a tartalomkövetésnél a fenti kép van, ennek fejlécében van a "kifogásolt" Post és Last updated szavak.

Szerintem a témaindító "Új" kitétel is előbb-utóbb meg fog jelenni. Akkor azt is kiollózom, ha netán valaki kutatni akarja az okot, ami egyelőre még mindig homályos számomra.

bfonok

T. admin!

 

Amiről eddig beszéltem, azt most sikerült nyakoncsípni: a mai belépésnél egy témánál "Frissült", egynél "Új" megjegyzés volt olvasható, amint a képen látható. Megnéztem a tavaly indított két esetet, és az utolsó hozzászólás januári illetve februári.

 

Nem kötözködni akarok (többször nem is hozom szóba), csak - mint számítástechnikával foglalkozó - nagyon szeretném tudni az okot.

 

bfonok

admin képe

A retronom.hu folyamatosan rendezgeti a feltöltött állományt. Címek pontosítása, kategórizálás, stb. Ekkor egy kép frissül. Ez óriási munka, ha tisztességel akarjuk csinálni, ebbe például Ády nagyon sokat segít. Ő hozta renbe a cigaretta címszavakat. Most pédául a kép alatt az összes cigaretta megjelenik szinte.
Az újt elvileg még nem láttad... de a gép is tévedhet.