Anyukám 1949


Forrás: 
saját
Anyukám 1949

anyukám 1949 zsadány

Szerintem nem kéne feltölteni ide az egész családi fotótáradat, mert egyrészt senki sem kiváncsi rá,  másrészt ez az oldal nem erről szól.

 

Csak emlékeztetőül idemásolom az oldal célját:

 

A retronom.hu mindennapok elveszett tárgyainak a gyűjtésével
foglalkozik. A retro szót szótári értelmében használjuk, tehát nem csak
ezen korszak gyűjtésével foglalkozunk.

 

admin képe

Úgy érzem egy kicsit kemény hangvételt ütöttél meg! Szerintem ne nyissunk vitát arról - ismét - mi való ide és mi nem! Minden nézőpont kérdése.
És az általánosítás sem jó fogás a véleményed leírására... legyen, az hogy...  én nem vagyok rá kiváncsi! Ezt tiszteletben tartjuk!

nagyjulianna képe

szerintem meg a fényképezés filmezéshez belefér egy két régi foto is,egyébként nézzél bele e cimszo alatti témába.

Szerintem egy fentihez hasonló fotó, a frizura, a ruha, a beállitás, stb. is nagyon jól vissza tudja adni egy letűnt korszak hangulatát tehát ha nem  is tárgyként, de akár ide való is lehet. Pld. akár egy hippi 68-ból, egy trapéznadrágos széplány a hetvenes évekből, egy fehér inges csöves vagy egy igazi punk nyolcvanból, de még egy kékeslila melósruhás szaki svájcisapkában legalábbis számomra érdekes és egy korszak jelzője lenne. Lehetne akár egy külön rovatot csinálni divat, frizurák, hétköznapok cimmel, ahol csak emberek szerepelnének. Persze nem volna szerencsés, ha mindenki feltenné a c saládi fotóalbumát, kiakadna a szerver.

nagyjulianna képe

különben sincs szándékom feltenni az összes családi fotót.

Szerintem, ha a korból valamit felidéz, akkor egy két családi fotó igenis felfér! Legfeljebb, akit nem érdekel,az nem nézegeti. Engem speciel a hangszórók nem érdekelnek túlzottan, mégis örülök, hogy kezd kialakulni belőlük egy igen szép virtuális gyűjtemény!Ez lesz ,ha már nem az, a LEGJOBB oldal a neten!!! Feribá