universum vt cd 165


Forrás: 
saját
universum vt cd 165

Sziasztok! A napokban vásároltam 1 ilyen hifi tornyot. Az enyéből sajnos hiányzik atáv.,a magnó és rossz a cd-je. Ha valaki esetleg tudna eladó ilyen dolgokat nagyon szivesen fogadnám .Esetleg még annyi kérdésem lenne hogy ki gyárthatta a tornyot?Márkája universum vtcd 165.Előre is köszönöm: Szabó Zoltán

A német e-bay oldalakon érdemes kresgélni, ott sok ilyen cucc van, aránylag olcsón beszerezhetőek.

Sajnos a gyártót nem tudom ,de mint általában a nagy német áruházláncok estében, minden esetben az a helyzet hogy egy nagyobb gyártótól rendelték ezeket a készülékeket. Jelen esetben egy QUELLE áruházlánc által forgalmazott saját márkáról van szó. A NECKERMANN pl. Palladium néven hozta forgalomba a HiFi cuccokat.

Egy érdekes adalék a témához hogy a 70-es években a német NECKERMANN áruházláncban PRIVILEG márkával árult gáztűzhelyek a Salgótarjánban, az ugyanezen márkanéven árult hűtőgépek pedig Jászberényben készültek.

Köszi az infót közben obáig jutottam,hogy megjavítottam acd-jét csak a fiókot kiadó szerkezet volt hibás. Azt még elfelejtettem írni,hogy bolby suroound illetve pro logict tud az erősítője. A cd részében teac márkájú kijelző található.az erősítő végfokai pedig stk 4162 illetve 4192/2 anit asanyó gyártott.

Az Universum márka hallatán én sem vágódom hanyatt, de találkoztam vállalható cuccokal hifi vonalon. Ezt a tornyot konkrétan nem ismerem, de szerintem ez is ilyen. A design mindesetre nagyon ott van.

Nálam még csak nov. 05. 22:28 van most!

 

Jaaaaaa! Hogy a szerver ÓRA nem az NTP.org-ra van szinkronizálva!!!

És a tényleges időhöz képes siet :-)

 

Most 22:30

 

üdv.: oldtimer

universum


cd


CD PANORAMA
Találat: 2
Dual CD 20
1980-1989
Grundig CCD 650
Ismeretlen évjárat
LCD játék
1970-1979
Metallica cd
1980-1989
TECHNICS SL-P1200 l CD PLAYER
Ismeretlen évjárat