Rendőrségi műszaki ellenőrzés :)


Forrás: 
Saját Autó-Motor
Rendőrségi műszaki ellenőrzés :)

A kép fölött:
Ebben a kocsiban július 1. után sem kell bekötni a biztonsági övet

Kedves pedálos moszkvics

nem tudom hogy tudjátok e? volt világítása, dudája s talán féke is bár arra nem emlékszem. A cimbi szerint index i volt rajta de erre nem esküdnék meg.

volt neki vilagitasa,meg indexe is.Lapos elemmel mukodott.nekem volt ilyen kis autom.fek nem volt rajta.a kis ember fekezte a pedalokkal.:)

A Santhion gyűjteményben van néhány teljesen eredeti ilyen Moszkvics pedálos autó, különböző gyártási időkből, csekélyke különbségekkel, van egy, amit személyesen hoztam Moszkvából vonaton Népfrontos kiküldetés alkalmából 1983-ban. Indexről szó sincs, az első két "fényszórót" lehet kivilágítani, hátul csak fényvisszaverő ( nem verő) prizma van.
Fék nincs. A korábbi kivitelnek működő kis légdudája van a kormány közepén, csenevész hanggal. Elektro-litho rendszámok jelzik a gyártási időt --fekete vagy piros mezőben ezüst MZMA és évszám....Valker Santhion donEmilio

Érdekelne erről a gyűjteményről némi információ. Én is egy Pedálos moszkvics gyűjtő vagyok, és van egy kis "klubbunk" egy internetes fórumon. Maga foglalkozott ezeknek az importálásával?

harsnyip@citromail.hu az e-mail címem ha tud még valamit ezekről a kis vasakról szívesen vennénk, ha megosztaná.

Egyik kolegánk csinál honlapot is:

http://pedalosmoszkvics.gportal.hu/

 

Péter