Bakelit lemezek


Jónapot/Sziasztok!

Keresek Disco stílusú bakelit lemezeket a nyolcvanas évekből. (Italo Disco, Euro Disco, Space Synth, stb...) (Modern Talking, Fancy, Silent Circle, stb...)

Kis- és nagylemezek, maxik (12" 45 rpm)

Szia!

Ha küldessz a lordzola@yahoo.com ra egy email címet, küldök egy listát a 80-as évekből származó eladó disco jellegű kislemezekről (30-40 db.) és LP-kről.

Üdv, lordzola

Helló!Ha írsz nekem egy e-mail-t,küldök egy listát k.b. 25 lemezem vár új gazdára,árban megegyezünk.Ilyenek vannak pl:Wham!,Alphaville,Modern Talking 2-3-4,Pop-Tari Top stb...címem: chaosvik@freemail.hu  Van egy nagyon ritka Prince & the Revolutions-PopLife c.bakelit kislemezem(alakja nagy lp),de azt még nem tudom mennyiért lehet eladni(én úgy 20-40e Ft közé saccolom,de megvárom,hátha tud valaki pontosabb értéket mondani).Erről a lemezről képeket 2-3 nap mulva teszek fel-ugyanezen a blogon leírást már most is találsz róla.Üdv,minden jót!

 

Üdv!Ide is írok,hogy légyszíves küldj valami visszajelzést az ajánlatra!Szerintem korrekt,de mint jeleztem alkuképes vagyok ésszerű keretek közt,de ha nem válaszolsz,vagy nem kérdezel,nem tudom mit gondoljak.Szép napot!